Fragment Standaardgedragingen volgende prompt

Met het fragment Standaardgedragingen volgende prompt kunt u de standaard gedragingen aanpassen voor alle beurten in de conversatie. Als u gedragingen wilt definiëren voor een specifieke beurt, gebruikt u een fragment Volgende promptgedragingen. De gedragingen die u kunt definiëren, zijn comfortgeluid, DTMFGesloten Toetstonen die worden gegenereerd wanneer iemand op een toets van de telefoon drukt of tikt.-detectie, vertragingen en time-outs en meepraten. Raadpleeg de helppagina Prompt gedragingen voor meer informatie over deze gedragingen.

Gebruik dit fragment met acties die de eigenschap nextPromptBehavior bevatten, zoals de Cloud Transcribe-actie of de Voicebot Exchange action.

Standaardgedragingen volgende prompt-snippet toevoegen

1. Open uw script in Studio.
  2. Voeg een Snippet-actie toe aan uw script vóór de eerste Voicebot Exchangeaction in het script. Als u dit fragment gebruikt voor niet-virtuele agentapplicaties, plaatst u de Snippet vóór de eerste Cloud Transcribe action. Verbind de acties.
  3. Voeg de volgende objectdeclaratie toe aan het fragment:

DYNAMIC defaultNextPromptBehaviors
    <add behaviors as needed>
    ASSIGN defaultNextPromptBehaviorsOutJson="{defaultNextPromptBehaviors.asjson()}"
  4. Voeg de gedragingen toe die u als standaard wilt voor dit script met deze syntax:

ASSIGN defaultNextPromptBehaviors.[gedrag] = [waarde]

waarbij [behavior] de naam van de eigenschap en alle namen van gekoppelde leden en subleden. Raadpleeg Voorbeeld fragmentcode in de volgende sectie voor meer informatie.

5. Configureer de nextPromptBehavior-eigenschap van de actie Voicebot Exchange of Cloud Transcribe met de variabele die wordt gebruikt om de JSON-inhoud van het defaultNextPromptBehaviors-object te houden. In de voorbeeldcode is dit defaultNextPromptBehaviorsOutJson.

Eigenschappen Promptgedrag

De volgende tabel beschrijft de beschikbare eigenschappen voor Standaardgedragingen volgende prompt-fragmenten. De eigenschappen staan u toe om de standaard volgende promptgedragingen te configureren. De gedragingen worden volledig beschreven op de Help-pagina Promptgedragingen virtuele agent. De functie Gedragingen zoals beschreven indien gebruikt met niet-virtuele agent-applicaties van Turn-by-Turn Transcriptie.

Het volgende voorbeeld van een fragment Standaardgedragingen volgende prompttoont de volledige namen van leden en subleden voor het gebruik voor elke eigenschap.

Vertakking Gedrag Details
audioFilePath Comfortgeluid tijdens vertragingen van virtual agents

Voer de locatie van het audiobestand met comfortgeluid in. Het bestand moet zich in de bestandsstructuur van uw bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren bevinden. Vermeld het hele pad als het bestand zich in een map bevindt. De bestandsstructuur wordt op dezelfde manier afgedwongen als bij ander promptgedrag.

Gebruiken met:

• botResponseDelayTolerance
  • engageComfortSequence
botResponseDelayTolerance Comfortgeluid tijdens vertragingen van virtual agents

Typ de hoeveelheid tijd in milliseconden waarna het audiobestand met comfortgeluid wordt getriggerd.

Gebruiken met:

• audioFilePath
  • engageComfortSequence

Deze eigenschap is alleen voor gebruik met het gedrag van het comfortgeluid. Dit bepaalt niet wanneer het script de vertakking userInputTimeout neemt. millisecondsToWaitForUserResponse is de eigenschap die bepaalt wanneer deze vertakking wordt genomen.

clearDigits DTMF-tonen registreren

Stel deze eigenschap in op true als u de DTMF-buffer wilt wissen wanneer de actie begint. In deze buffer worden DTMF-tonen opgeslagen wanneer het contact een toets van de telefoon indrukt.

Deze eigenschap is vergelijkbaar met de clearDigits-eigenschap in de Menu -actie.

Deze eigenschap moet worden gebruikt met detectDtmf. Er zijn extra met DTMF verwante opties die u kunt configureren met extra eigenschappen.

detectDtmf DTMF-tonen registreren

Stel deze eigenschap in op true als u wilt dat de actie DTMF-tonen detecteert.

Deze eigenschap schakelt de verzamelen van DTMF-tonen in. Om andere met DTMF verwante opties te configureren, moet u andere eigenschappen opnemen:

• clearDigits
  • terminationCharacters
  • stripTerminator
  • interDigitTimeoutMilliseconds
  • maxDigits
enableSpeakerBarge Meepraten

Stel deze eigenschap in op true om spraakonderbreking mogelijk te maken. Deze eigenschap moet worden ingeschakeld (true) voor de meeste bot-interacties, maar kan worden uitgeschakeld (false) wanneer de audio informatie bevat die de beller verplicht moet horen, zoals juridische disclaimers.

Deze eigenschap kan individueel worden gebruikt.

engageComfortSequence Comfortgeluid tijdens vertragingen van virtual agents

Stel de eigenschap in op true als u comfortgeluid wilt inschakelen voor deze actie. Stel de eigenschap in op false als u niet wilt dat deze actie comfortgeluid gebruikt.

Gebruiken met:

• botResponseDelayTolerance
  • audioFilePath
interDigitTimeoutMilliseconds

DTMF-tonen registreren

Contact time-out behandeling

Voer in hoeveel tijd in milliseconden het systeem wacht nadat een beller een cijfer heeft ingetoetst om te bepalen of het contact nog een cijfer zal intoetsen.

Deze eigenschap is vergelijkbaar met de InterDigitTimeout-eigenschap in de Menu -actie.

Deze eigenschap moet worden gebruikt met detectDtmf. Er zijn extra met DTMF verwante opties die u kunt configureren met extra eigenschappen.

maxDigits DTMF-tonen registreren

Voer het maximum aantal cijfers in dat het contact kan invoeren voor de prompt van deze actie. Als de prompt het contact bijvoorbeeld vraagt om de laatste vier cijfers van zijn of haar ID-nummer in te voeren, stelt u deze eigenschap in op 4. Wanneer de waarde van maxDigitswordt bereikt, wordt de uitvoering van het script voortgezet.

Deze eigenschap is vergelijkbaar met de MaxDigits-eigenschap in de Menu -actie.

Deze eigenschap moet worden gebruikt met detectDtmf. Er zijn extra met DTMF verwante opties die u kunt configureren met extra eigenschappen.

maxPostEnergySilenceMS Contact time-out behandeling

Bepaal de hoeveelheid tijd in milliseconden dat de bot moet wachten wanneer het contact even niets zegt. De standaardwaarde is 500 milliseconden.

U kunt de lengte van deze pauze verhogen om de kans te verkleinen dat de bot een klant in de rede valt. Hoe langer de pauze, des te meer latentie de interactie zal hebben. Het is een best practice om deze waarde alleen te verhogen wanneer u verwacht dat de klant cijfers gaat inspreken.

Deze eigenschap kan individueel worden gebruikt.

maxUtteranceMilliseconds

Behandeling van achtergrondgeluiden

Contact time-out behandeling

Configureer in milliseconden hoelang de bot moet wachten nadat de eerste audio van het contact is gedetecteerd. Deze instelling definieert hoe lang een reactie kan zijn.

Wanneer de maxUtteranceMilliseconds-limiet is bereikt, probeert de virtuele agent de intentie van de vastgelegde audio vast te stellen. Dit is handig wanneer er veel achtergrondgeluid op de lijn is. Ga naar de Promptgedragingen virtuele agent-pagina voor meer informatie over hoe deze eigenschap werkt.

Deze eigenschap wordt standaard op dezelfde instelling gezet als millisecondsToWaitForUserResponse, zelfs wanneer u millisecondsToWaitForUserResponsehebt aangepast. Het kan zijn dat u maxUtteranceMilliseconds moet wijzigen, afhankelijk van hoelang de verwachte reactie van het contact duurt. Zo is 10 seconden (10.000 milliseconden) bijvoorbeeld redelijk voor een kort antwoord van één woord zoals yes, no of technical support. Langere verwachte reacties hebben meer tijd nodig. De maximumwaarde is vijf minuten (300.000 milliseconden).

Deze eigenschap moet worden gebruikt met millisecondsToWaitForUserResponse.

millisecondsToWaitForUserResponse

Contact time-out behandeling

Filtering van achtergrondgeluiden

Typ de hoeveelheid tijd in milliseconden dat de actie wacht op een reactie van de klant voordat er een time-out optreedt. Wanneer deze time-out is bereikt, neemt het script de vertakking userInputTimeout.

Deze eigenschap kan individueel worden gebruikt.

Wanneer u uw virtuele agent configureert voor het behandelen van lawaaierige omgevingen, moet deze eigenschap worden gebruikt met maxUtteranceMilliseconds.

stripTerminator DTMF-tonen registreren

Stel deze eigenschap in op true als u de waarde van het eindeteken uit de geregistreerde DTMF-tonen wilt verwijderen.

Deze eigenschap moet worden gebruikt met detectDtmf. Er zijn extra met DTMF verwante opties die u kunt configureren met extra eigenschappen.

terminationCharacters DTMF-tonen registreren

Voer het teken in dat contacten moeten invoeren om aan te geven dat ze klaar zijn met het invoeren van cijfers. U wilt bijvoorbeeld dat contacten een hekje (#) intoetsen wanneer ze klaar zijn met het invoeren van een rekeningnummer.

Deze eigenschap is vergelijkbaar met de Termination-eigenschap in de Menu -actie.

Deze eigenschap moet worden gebruikt met detectDtmf. Er zijn extra met DTMF verwante opties die u kunt configureren met extra eigenschappen.

trimSilence Contact time-out behandeling

Stel deze in op true wanneer u de stilte aan het begin van de uiting wilt verwijderen uit de audio die naar de virtuele agent wordt verzonden. Dit is handig om de tijd te verkorten die nodig is om elke uiting te verwerken. Op deze manier kan latentie worden verminderd.

De standaardwaarde voor trimSilence is false.

Deze eigenschap kan individueel worden gebruikt.