Playlog

Hiermee wordt een WAV-bestand afgespeeld dat alleen het contact kan horen. U kunt het startpunt en de afspeelduur kiezen.

De actie Playlog geeft u meer controle over de bestanden die u afspeelt dan Play en Music. U kunt bijvoorbeeld:

Dependencies

• Alleen het contact hoort het WAV-bestand dat wordt afgespeeld met deze actie.

• Playlog kan de standaardmuziekbestanden op het CXone-platform niet afspelen. Om de standaardmuziek af te spelen, moet u de Music-actie gebruiken.

• De maximale bestandsduur is 30 minuten of minder.

• Deze actie biedt geen ondersteuning voor TTSGesloten Hiermee kunt u teksten invoeren en door een computerstem laten uitspreken.. Als u ondersteuning voor TTS vereist, gebruikt u Play, Whisper of Reqagent.

• Playlog werkt niet na OnAnswer tenzij de OnHold-gebeurtenis is geactiveerd.
  • Het afspelen van opgenomen gesprekken is alleen mogelijk als u ACD-opname gebruikt.
  • Audiobestanden moeten niet-gecomprimeerde WAV-bestanden zijn met de volgende eigenschappen:

• Bitsnelheid: 64 kbps
    • audiosamplegrootte: 8 bits
    • Kanalen: 1 (mono)
    • Audiosamplefrequentie: 8 kHz
    • Audioformaat: CCITT μ-Law

Supported Script Types

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Telefoon

Comparison of Similar Actions

The following actions have similar functions, but with some key differences:

• Music: hiermee wordt een muziekbestand afgespeeld dat alleen het contact kan horen. U kunt kiezen uit een lijst met meegeleverde muziekbestanden. U kunt ook een begin- en eindpunt in het bestand opgeven. Biedt geen ondersteuning voor het afspelen van aangepaste audiobestanden.
  • Play: hiermee worden aangepaste audiobestanden (WAV) of TTS-prompts (tekst-naar-spraakGesloten Hiermee kunt u teksten invoeren en door een computerstem laten uitspreken.) afgespeeld. Het hele bestand wordt afgespeeld. Alleen het contact (de klant) kan het geluid horen.
  • Playlog: hiermee wordt een aangepast audiobestand WAV afgespeeld dat alleen het contact kan horen. Hierbij kunt u een begin- en eindpunt instellen. Kan geen muziekbestanden afspelen die zijn geïntegreerd in andere acties, zoals Music.
  • Reqagent: hiermee worden aangepaste audio-bestanden (WAV) of TTS-prompts (tekst-naar-spraak) afgespeeld die alleen de agent kan horen. De prompt wordt afgespeeld voordat de agent en het contact met elkaar zijn verbonden, zodat de prompt er niet toe leidt dat het contact niets hoort.
  • Whisper: hiermee worden aangepaste WAV-bestanden of TTS-prompts (tekst-naar-spraak) afgespeeld. U kunt instellen dat dit alleen hoorbaar is voor het contact, alleen voor de agent of voor beide. De prompt wordt afgespeeld nadat de agent en het contact met elkaar zijn verbonden, dus als de actie alleen voor de agent of het contact wordt afgespeeld, hoort de andere partij niets wanneer de prompt wordt afgespeeld.
  • Ziptone: hiermee wordt een toon afgespeeld voor de agent nadat het contact en de agent met elkaar zijn verbonden. De Reqagent-actie heeft een Ziptone-eigenschap waarmee een toon wordt afgespeeld voor de agent voordat het contact en de agent met elkaar zijn verbonden.

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

ContactIDorFile

Voer de bestandsnaam in van het WAV-bestand dat met de actie moet worden afgespeeld. U kunt in deze eigenschap een variabele gebruiken.

Als u een gespreksopname wilt afspelen, voert u de contact-IDGesloten Een unieke numerieke identificatiecode die aan een contact is toegewezen in van het opgenomen gesprek. In de huidige oproep kunt u ernaar verwijzen via {contactId}. Dit is alleen mogelijk als het gesprek is opgenomen met ACD-opname.

StartOffset

Hiermee kunt u instellen dat het geselecteerde audiobestand wordt afgespeeld op een specifiek punt in plaats van vanaf het begin. Specificeer het aantal seconden na het begin van het audiobestand waar de actie moet beginnen met afspelen. Voor deze eigenschap wordt vaak een vervangende variabele gebruikt.

U hebt bijvoorbeeld een audiobestand van één minuut en u wilt dit elke 30 seconden onderbreken om een bericht af te spelen. Gebruik een loop van drie PLAYLOG-acties. Configureer de eerste PLAYLOG om uw muziekbestand in wachtstand af te spelen met StartOffset = 0 en SecondsToPlay = 30. Configureer de tweede PLAYLOG met het audiobestand met uw bericht. Configureer de derde PLAYLOG om uw muziekbestand in wachtstand af te spelen met StartOffset = 0.

De standaardwaarde voor deze eigenschap is 0, zodat het bestand elke keer vanaf het begin wordt afgespeeld. Er is geen maximumwaarde, maar wanneer u een waarde invoert die groter is dan de lengte van het muziekbestand, speelt de actie het bestand af vanaf het begin.

SecondstoPlay

Hiermee kunt u een deel van het geselecteerde audiobestand afspelen. Voer het aantal seconden in dat u van het bestand wilt afspelen.

De standaardwaarde is 0. Dit betekent dat het muziekbestand van begin tot eind wordt afgespeeld. Als dit gebeurt, wordt voldaan aan de OnComplete vertakkingsvoorwaarde en volgt het script dat pad.

Er geldt geen maximumwaarde, maar wanneer u een waarde invoert die groter is dan de lengte van het bestand, volgt het script het OnComplete-vertakkingspad.

Er wordt aan de Default-vertakkingsvoorwaarde voldaan als SecondsToPlay is ingesteld op een waarde groter dan nul en kleiner dan de totale lengte van het bestand.

Voor deze eigenschap wordt vaak een vervangende variabele gebruikt.

StoponDTMF

Geef op of u wilt dat de actie de opname pauzeert wanner een beller een nummer kiest op hun telefoon. Wanneer deze eigenschap is ingeschakeld en de actie de DTMFGesloten Toetstonen die worden gegenereerd wanneer iemand op een toets van de telefoon drukt of tikt. detecteert vanaf telefoon van de beller, pauzeert de opnamen en neemt de actie de Digit Pressed vertakkingsvoorwaarde.Set this property to True to enable or to False to disable.

CurrentPosition

Voer de naam in van de variabele die de laatste positie in de opname moet krijgen. De positie in de opname wordt aangegeven in seconden. Als de opname wordt gepauzeerd omdat SecondstoPlay is bereikt of omdat de beller een getal heeft ingedrukt, wordt de huidige positie opgeslagen in deze variabele. Welke vertakking wordt gevolgd, hangt af van de reden waarom het afspelen van het bestand is gepauzeerd. U kunt deze waarde gebruiken om het afspelen te hervatten vanaf de plaats waar de actie was gebleven.

ClearDigits

Wanneer een beller een toets op de telefoon indrukt, wordt een DTMF-toetstoon gegenereerd en opgeslagen in een buffer. Met ClearDigits kunt u bepalen hoe deze actie omgaat met DTMFGesloten Toetstonen die worden gegenereerd wanneer iemand op een toets van de telefoon drukt of tikt.-tonen die zich in de buffer bevinden wanneer de actie start.

Indien deze optie is ingeschakeld, wordt de buffer leeggemaakt wanneer de actie begint. Toetsindrukken die eerder in het script zijn geregistreerd, worden niet aan deze actie doorgegeven. Als u deze optie uitschakelt, verwerkt en reageert de actie op eventuele DTMF-tonen die via de buffer aan deze actie zijn doorgegeven. Stel dit in op True om in te schakelen of False om uit te schakelen. Wanneer DTMF-tonen aan deze actie worden doorgegeven, neemt het script onmiddellijk het pad voor de OnDigit vertakkingsvoorwaarde.

Set to True to enable this option or False to disable it.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.
OnComplete Het pad dat wordt gevolgd als de opname helemaal is afgespeeld.
OnPaused Het pad dat genomen wordt wanneer een opname SecondstoPlay bereikt.
OnDigitPressed Het pad dat wordt gevolgd als DTMF-detectie is ingesteld op True en de beller tijdens de actie een toets op de telefoon indrukt.

Tips & Tricks

• Met Playlog kunt u bestanden indexeren, uw eigen aangepaste muziekbestanden afspelen en uw eigen aangepaste audioprompts afspelen.
  • Playlog kan worden gebruikt om een gesprek tussen twee partijen dat is opgenomen met Logcontact opnieuw af te spelen of om een opgenomen spraakbericht opnieuw af te spelen.
  • Met Playlog krijgt u gemakkelijk toegang tot opgenomen conversaties door de contact-IDGesloten Een unieke numerieke identificatiecode die aan een contact is toegewezen op te geven. Bovendien krijgt u geavanceerde controle over het proces voor het afspelen van voicemails. U kunt deze bijvoorbeeld met CXone Attendant-scripts gebruiken.