Uitgebreid rapport Agentlijst

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Agentlijst uitgebreid geeft informatie weer over alle agents in het geselecteerde datumbereik, inclusief agent-ID, naam, e-mailadres en informatie die eventueel is geconfigureerd op het tabblad Gebruikerseigenschappen van de gebruikersprofielen van de agents. Het is vergelijkbaar met het Rapport Agentlijst en het Rapport Agentlijst, maar heeft een uitgebreide lijst van attributen.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Agentlijst uitgebreid.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Agent_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent die de interactie heeft afgehandeld. Als meerdere agents het contact hebben afgehandeld, is dit de ID van de laatste agent die het contact heeft afgehandeld.

Team_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het team waartoe de agent behoort.

First_Name

De voornaam van de agent. Voor toezeggingen: de tekst die door de agent in het veld Voornaam is ingevoerd.

Last_Name

De achternaam van de agent. Voor toezeggingen: de tekst die door de agent in het veld Achternaam is ingevoerd.

E-mail

Het e-mailadres van de agent.

Mod_DateTime

De datum en tijd waarop het profiel voor het laatst is gewijzigd. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY HH:MM (24-uurs systeem).

Last_Login

De datum en tijd waarop de agent voor het laatst is ingelogd op het systeem. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY HH:MM (24-uurs systeem).

Status

Of de agent momenteel actief (CURR) of inactief (DISC) is.

Reports_To

De direct leidinggevende of supervisor van de agent.

Middle_Name

De tweede voornaam van de agent.

Gebruikersnaam

De gebruikersnaam van de agent, of het gedeelte vóór de '@' in de inlognaam van de agent.

Time_Zone

De tijdzone van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel van de agent.

Chat_Timeout

De tijd in seconden dat een agent inactief kan zijn in een actieve chat voordat de verbinding automatisch wordt verbroken, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel van de agent.

Phone_Timeout

De tijd in seconden dat een agent inactief kan zijn in een actieve oproep voordat de verbinding automatisch wordt verbroken, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel van de agent.

Voice_Timeout

De tijd in seconden dat een agent inactief kan zijn in een actieve oproep voordat de verbinding automatisch wordt verbroken.

Locatie

De locatie van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

Hire_Date

De datum van indiensttreding van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

Termination_Date

De einddatum van het dienstverband van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

Hourly_Cost

Het uurloon van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

Rehire_Status

Informatie over toekomstige heraanstelling van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen. Mogelijke waarden zijn: Komt in aanmerking en Komt niet in aanmerking.

Employment_Type

Het dienstverbandtype van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen. Mogelijke waarden zijn: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Detachering of Overige.

Referral

De naam van de persoon die de agent heeft aanbevolen, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

At_Home_Worker

Geeft aan of de agent thuis werkt, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen. De waarde is TRUE, wat betekent dat de agent thuis werkt, of FALSE, wat betekent dat de agent niet thuis werkt.

Hiring_Source

De wervingsbron van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

NTLoginName

De NT-inlognaam van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

Aangepast

De aangepaste velden die zijn toegewezen aan de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.