Rapport Agentlijst

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Agentlijst geeft informatie weer over alle agents die zijn gewijzigd in het geselecteerde datumbereik, inclusief agent-ID, naam, e-mailadres en de laatste wijzigings- en inlogdatum. Het is vergelijkbaar met het Rapport Agentlijst, maar bevat de datum en tijd van de laatste wijziging en de status van het gebruikersprofiel.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Agentlijst.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Agent_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent.

Team_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het team waartoe de agent behoort.

First_Name

De voornaam van de agent. Voor toezeggingen: de tekst die door de agent in het veld Voornaam is ingevoerd.

Last_Name

De achternaam van de agent. Voor toezeggingen: de tekst die door de agent in het veld Achternaam is ingevoerd.

E-mail

Het e-mailadres van de agent.

Mod_DateTime

De datum en tijd waarop het profiel voor het laatst is gewijzigd. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY HH:MM (24-uurs systeem).

Last_Login

De datum en tijd waarop de agent voor het laatst is ingelogd op het systeem. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY HH:MM (24-uurs systeem).

Status

Of de agent momenteel actief (CURR) of inactief (DISC) is.