Rapport Agentlijst

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Agentlijst toont een lijst van alle agents met de naam van de agent, de agent-ID en de team-ID.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Agentlijst.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Agent_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent.

Agent_Name

De voor- en achternaam van de agent zoals weergegeven in het NICE CXone-gebruikersprofiel van de agent.

Team_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het team waartoe de agent behoort.