Gebruikers instellen voor IEX WFM Integrated

IEX WFM Integrated-gebruikerssynchronisatie

• Gebruikerssynchronisatie (sync) tussen uw CXone-ACD-systeem en IEX WFM Integrated is een geautomatiseerd proces.
  • Handmatige synchronisatie wordt niet ondersteund.
  • Aanvullingen op en wijzigingen van gebruikersaccounts worden standaard elke 15 minuten gesynchroniseerd tussen het CXone-ACD-systeem en IEX WFM. Uw CXone-accountmanager kan dit interval indien nodig wijzigen.
  • Gebruikerssynchronisatie wordt ingeschakeld bij de eerste implementatie en blijft ingeschakeld, behalve bij speciale omstandigheden.

Agents kunnen hun IEX WFM-planningen in MAX niet bekijken als gebruikerssynchronisatie is uitgeschakeld.

IEX WFM Integrated-gebruikersaccountbeheer

Gebruikersaccounts worden in uw bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren in de CXone-cloud aangemaakt en onderhouden. Uw IEX WFM Integrated-tenant kan integreren met meerdere CXone-ACD-bedrijfseenheden. U kunt echter niet meerdere IEX WFM Integrated-tenants koppelen aan een enkele CXone-bedrijfseenheid. Tijdens de eerste implementatie zal uw CXone-accountmanager met u bespreken welke architectuur het meest geschikt is voor uw bedrijf.

Wanneer u meerdere CXone-ACD-bedrijfseenheden hebt, hoort elke bedrijfseenheid bij een "acd" in IEX WFM Integrated. Aangenomen wordt dat een agent alleen in een enkele bedrijfseenheid werkt. De integratie ondersteunt niet het combineren, samenvatten of unificeren van individuele agentgegevens in CXone-ACD-bedrijfseenheden.

CXone-gebruikersaccounts instellen voor IEX WFM Integrated

1. Maak de gebruikersaccount aan in de app Admin van CXone.
  2. Wijs de gebruiker toe aan een team waarvoor de functie WFM Advanced is ingeschakeld.
  3. Als u wilt dat de gebruiker zijn of haar IEX WFM Integrated-planning kan bekijken, wijst u hem of haar een beveiligingsprofiel toe met de machtiging ACD > MAX > Agentplanning ingeschakeld.
  4. Laat IEX WFM Integrated de ACD-gebruikersprofielgegevens synchroniseren met de ACD-app.