Employee Engagement Manager

Employee Engagement Manager (EEM) is een add-on-module die u kunt aanschaffen voor IEX WFM Integrated. U kunt deze gebruiken voor het volgende:

• Verbeteren van de flexibiliteit van de planning.
  • Verbeteren van de klanttevredenheid.
  • Automatiseren en optimaliseren van tot 80% van de handmatige processen voor Intraday-beheer.

Ontworpen om te werken met IEX WFM Integrated, werkt EEM uw systeem automatisch bij met alle planningswijzigingen die het ontvangt. Het biedt aanzienlijke voordelen voor alle rollen in contactcentra.

EEM biedt agents bijvoorbeeld de mogelijkheid om hun planningen weer te geven en te wijzigen vanaf elke browser of vanaf een optionele smartphone-app. EEM past de planningswijzigingen aan de individuele agent aan op basis van WFM-skillsGesloten Het deskundigheidsgebied van een medewerker. Dit kan een taalvaardigheid zijn, of een zakelijke vaardigheid zoals verkoop of technische ondersteuning., voorkeuren en de beschikbaarheid.

Voor supervisors biedt EEM een dashboard zodat ze een oogje in het zeil kunnen houden bij loginactiviteit van agents, planningen en beschikbaarheid voor wijzigingen in de planning. Het beschikt ook over geïntegreerde chatberichten zodat gemakkelijk kan worden gecommuniceerd met agents, andere supervisors en WFM-beheerders.

WFM-beheerders kunnen EEM gebruiken om prestatie-metrics en fluctuaties in bezetting te analyseren in realtime. Het kan op proactieve wijze aanpassingen die de bezetting kunnen verbeteren, aanbevelen.

Neem voor meer informatie over Employee Engagement Manager contact op met uw CXone-accountmanager. Een minimum van 300 seats is vereist voor deze module.

De volledige documentatie is beschikbaar wanneer u inlogt bij de applicatie en de Help-functie start.