Uw e-mailkanaal aanpassen

Nawerk voor e-mailcontact configureren

Vereiste machtigingen: Skills Bewerken

U kunt uw contactcenter zo configureren dat de agents in een nawerk-status komen na afloop van een e-mailinteractie met een contact. Agents zijn dan een bepaalde tijd in een niet-beschikbaarheidsstatus, zodat ze even kunnen pauzeren of aantekeningen kunnen maken. U kunt ook dispositiesGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. configureren die agents op contacten kunnen toepassen om de vervolgstappen voor dat contact te configureren. Deze instelling wordt afgehandeld op het niveau van skills.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar Contactinstellingen > ACD-skills.

3. Zoek en selecteer de skill waarvoor u nawerk wilt toevoegen. Als alternatief kunt u ook een nieuwe e-mailskill maken.
  4. Klik op het tabblad Nawerk.
  5. Selecteer het type nawerk dat bij deze skill gebruikt moet worden.
  6. Configureer de instellingen voor nawerk, afhankelijk van uw keuze in de vorige stap. Automatisch nawerk bestaat uit een voorgeconfigureerde niet-beschikbaarheidscode en een tijdslimiet voor de nawerkstatus van een agent. Dispositie-instellingen worden toegelicht in de onderstaande vervolgkeuzelijst:
  7. Klik op Opslaan.

De Inboxlimiet voor e-mail instellen voor Dynamische levering

Als de gebruikersinstelling anders is dan de teaminstelling, heeft de gebruikersinstelling voorrang.

De e-maillimiet voor een team instellen

Vereiste machtigingen: Teams Bewerken

1. Klik op de app-kiezer en selecteerAdmin.

2. Ga naar Teams.

3. Vind het team dat u wilt bewerken. Klik erop om het te openen.

4. Klik op het tabblad Contactinstellingen.

5. Klik op Bewerken.
  6. Pas het veld E-mails aan.
  7. Klik op Gereed.

De e-maillimiet voor een gebruiker instellen

Vereiste machtigingen: Gebruikers Bewerken

1. Klik in Admin applicatie op Gebruikers.
  2. Klik op de gebruiker die u wilt bewerken.

3. Klik op het tabblad Contactinstellingen.

4. Klik op Bewerken.
  5. Stel de optie E-mails in op Aangepast en werk het tekstveld bij.

6. Klik op Gereed.

De limiet voor automatisch parkeren van e-mails bij singlechannel afhandeling instellen

Vereiste machtigingen: Teams Bewerken

De functie Automatisch parkeren plaatst nieuwe e-mails in de inbox van een agent, zodat agents zelf kunnen bepalen in welke volgorde ze de e-mails afhandelen. Als de gebruikersinstelling anders is dan de teaminstelling, heeft de gebruikersinstelling voorrang. Er zijn beperkingen aan de manier waarop u deze functie kunt gebruiken.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerAdmin.

2. Klik op Teams.

3. Selecteer het team dat u wilt bijwerken.
  4. Klik op het tabblad Contactinstellingen.
  5. Klik op Bewerken.
  6. Ga naar het gedeelte Standaardinstellingen voor team en typ in het veld E-mails automatisch parkeren het aantal e-mails in dat u automatisch wilt laten parkeren voor agents in dit team. U kunt een aantal tussen 1 en 25 invoeren. Voer 0 in als u automatisch parkeren wilt uitschakelen voor het team.
  7. U kunt een aangepaste limiet instellen voor een individuele gebruiker in het team:
    1. Selecteer in de kolom Automatisch geparkeerde e-mails van de agentlijst de gebruiker voor wie u een aangepaste limiet wilt instellen.
    2. Selecteer Aangepast in de vervolgkeuzelijst.
    3. Voer de aangepaste limiet in. Dit kan een aantal tussen 1 en 25 zijn, of typ 0 als u automatisch parkeren wilt uitschakelen voor deze agent.
  8. Klik op Gereed.