UnlinkAgent

Koppelt het agentstation los van het contact in CXone maar houdt de agentlinkGesloten De periode waarin de CXone ACD verbonden blijft met een agent. Wordt geregeld door de instelling Timeout voor telefoonnummer bij Bedrijfseenheden > Details. verbonden met het gesprek. Dit verschilt van de Unlinkaction die de agent volledig verwijdert uit het gesprek en de callback in een post-wachtrijstatus plaatst. Zodra UnlinkAgent de agent verwijdert uit het gesprek, kan de agent echter de fysieke telefoon (PBXGesloten Een intern telefoonnetwerk dat de inbound, outbound en interne telefoongesprekken van een organisatie verwerkt.) gebruiken voor het overdragen van de oproep naar een afdeling binnen uw organisatie die buiten CXone ligt.

U moet de Indicateaction en de OnSignalaction gebruiken om een knop te maken waarop agents kunnen klikken om de UnlinkAgent-logica te beginnen. Nadat ze zichzelf hebben ontkoppeld van een oproep, gaat de agent naar de volgende agentstatus in hun workflow. Ze hebben echter tijd nodig om het contact over te dragen of ze kunnen andere oproep hebben die naar hen gerouteerd is voordat het contact wordt doorgeschakeld. U kunt dit scenario op één van twee manieren voorkomen:

Nadat het contact is doorgeschakeld, zullen uw contactrapporten hen tonen in een post-wachtrijstatus voor de rest van de oproep. U zult deze contacten niet kunnen monitoren in het rapport Actieve contacten of uw CXone Dashboard-widgets.

Afhankelijkheden

• Oproepen die zijn doorgeschakeld via deze methode, gebruiken een poort vanaf het ogenblik dat de agent de oproep doorschakelt, tot de oproep eindigt.

• Bepaalde telefoontypes kunnen dit type doorschakelen, inclusief softphones, niet ondersteunen.

• U kunt UnlinkAgent gebruiken voor elk inbound of handmatig outbound telefoonscript. U kunt het niet gebruiken in een Personal Connection-script.

• Nadat het contact is doorgeschakeld, zullen uw contactrapporten hen tonen in een post-wachtrijstatus voor de rest van de oproep. U zult deze contacten niet kunnen monitoren in het rapport Actieve contacten of uw CXone Dashboard-widgets.

Supported Script Types

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Telefoon

Properties

None

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

For UnlinkAgent, the error message is "UnlinkAgent failed."

Script Example

Dit voorbeeld is geen volledig script. Er is extra scriptwerk vereist om deze actie te gebruiken.

Download a basic UnlinkAgent script

Download an UnlinkAgent in a custom personal queue script