Rapport Lijst met agentskills

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Lijst van agentskills toont een lijst van alle agents die voor u zichtbaar zijn en de skills die aan hen zijn toegewezen. U kunt de agent-ID, de skill-ID en het bekwaamheidsniveau van de agent weergeven.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Lijst van agentskills.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Agent_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent.

Skill_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent waartoe de agent behoort.

Bekwaamheid

Een getal dat het bekwaamheidsniveau aangeeft van de agent in de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent. Dit is een geheel getal tussen 1 (hoogste bekwaamheid) en 20 (laagste bekwaamheid).