Rapport Lijstvoorraad (Gewijzigd)

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Lijstvoorraad (Gewijzigd) geeft gedetailleerde informatie over alle contacten die zijn gewijzigd en geüpload via een oproeplijst in de opgegeven periode, inclusief de oproeplijst waaruit de contactrecord is voortgekomen, de contact- en record-ID en details over de oproep.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Lijstvoorraad (Gewijzigd).

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

ProspectiveContactSourceID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de oproeplijst vanwaaruit de record in het systeem is gekomen.

SourceName

De naam van de oproeplijst vanwaaruit de record in het systeem is gekomen.

SourceActive

Een boolean-waarde die aangeeft of de oproeplijst waaruit de contactrecord afkomstig is, momenteel actief (Waar) of inactief (Onwaar) is.

SourceRemoved

Een boolean-waarde die aangeeft of de oproeplijst waaruit de contactrecord afkomstig is, is verwijderd (Waar) of niet (Onwaar).

ProspectiveContactID

De unieke ID van de contactrecord, die door het systeem wordt toegewezen bij het uploaden van de oproeplijst voor intern gebruik.

Bus_No

De ID van de bedrijfseenheid.

ProspectiveContactCustomInfo

Een door komma's gescheiden lijst van alle waarden van de aangepaste velden die zijn toegewezen vanuit de oproeplijst.

DateOfLastCall

De datum en tijd waarop de dialer het contact voor het laatst heeft bereikt. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

LastCallDuration

De tijdsduur in seconden van de laatste oproep die de dialer naar het contact heeft gestart.

SystemClassification

De ID van de systeemdispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. die aan het contact is toegewezen. Zie Systeemwaarden voor disposities voor een volledige lijst van beschikbare systeemdisposities.

AgentDisposition

De unieke ID die is gekoppeld aan de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. die is toegewezen aan het contact. Zie Systeemwaarden voor disposities voor een lijst met de dispositiecodes van het systeem en de bijbehorende disposities.

AgentDispositionDescription

De naam van de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. die aan het contact is toegewezen. Zie Systeemwaarden voor disposities voor een lijst met de dispositiecodes van het systeem en de bijbehorende disposities.

Agent_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent die de interactie heeft afgehandeld. Als meerdere agents het contact hebben afgehandeld, is dit de ID van de laatste agent die het contact heeft afgehandeld.

AgentName

De voor- en achternaam van de agent die de interactie heeft afgehandeld zoals weergegeven in het NICE CXone-gebruikersprofiel van de agent. Als meerdere agents de interactie hebben afgehandeld, is dit de naam van de laatste agent die de interactie heeft afgehandeld.

TargetAgent

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent aan wie de dialer als eerste probeert het contact aan te leveren, voordat andere agents aan de beurt komen.

TargetAgentName

De naam van de agent aan wie de dialer als eerste probeert het contact aan te leveren, voordat andere agents aan de beurt komen.

Pogingen

Het aantal keren dat de dialer heeft geprobeerd het contact te bereiken.

ComplianceRecord

Een boolean-waarde die aangeeft of de record naleving vereist (TRUE) of geen naleving vereist (FALSE).

ConfirmationRecord

Een boolean-waarde die aangeeft of de record vereist dat de agent de oproep accepteert of afwijst (TRUE) of dat de agent niet eerst een keuze hoeft te maken (FALSE).

Prioriteit

Een boolean-waarde die aangeeft of het contact een prioriteitsrecordGesloten Een skillgebaseerde indicatie van het belang van een contact, die de aanleveringsvolgorde bepaalt. is die moet worden geselecteerd vóór andere records (Waar), of niet (Onwaar).

FinalizationStatus

De huidige status van de record. Kan aangeven dat het contact is afgerond of nog steeds actief is.

Skill

De naam van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent waaraan de oproeplijst en de contactrecord zijn toegewezen.

Skill_Name

De naam van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die de interactie heeft afgehandeld.

OutboundDetailRecordId

De unieke externe ID die is toegewezen aan de record in de oproeplijst.

ProspectiveContactSourceID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de oproeplijst vanwaaruit de record in het systeem is gekomen.

SourceName

De naam van de oproeplijst vanwaaruit de record in het systeem is gekomen.

Contact_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het contact.

ExternalID

De unieke ID die is toegewezen aan de contactrecord in de oproeplijst.

PhoneNumber

Het telefoonnummer van het contact zoals gespecificeerd in de oproeplijst.

DateOfCall

De datum en tijd waarop het contact voor het laatst is gebeld. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

CallDuration

De tijdsduur in seconden van het gesprek met het contact.

SystemClassification

De ID van de systeemdispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. die aan het contact is toegewezen. Zie Systeemwaarden voor disposities voor een volledige lijst van beschikbare systeemdisposities.

SystemClassificationName

De naam van de systeemdispositie die aan het contact is toegewezen. Zie Systeemwaarden voor disposities voor een volledige lijst van beschikbare systeemdispositiesGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie..

AgentDisposition

De unieke ID die is gekoppeld aan de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. die is toegewezen aan het contact. Zie Systeemwaarden voor disposities voor een lijst met de dispositiecodes van het systeem en de bijbehorende disposities.

AgentDispositionDescription

De naam van de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. die aan het contact is toegewezen. Zie Systeemwaarden voor disposities voor een lijst met de dispositiecodes van het systeem en de bijbehorende disposities.

DeliveredComplianceRecord

Een boolean-waarde die aangeeft of de record aan een agent is aangeleverd als een nalevingsrecord (Waar) of als een gewone record (Onwaar).

DeliveredConfirmationRequired

Een boolean-waarde die aangeeft of de record aan een agent is aangeleverd met vereiste acceptatie (Waar) of zonder (Onwaar).

ContactDeliveryType

De aanleveringswijze van het contact, indien het contact naleving vereist. Als ComplianceRecord is ingesteld op TRUE, is dit een van de volgende waarden:

• Geen: het systeem levert het contact niet omdat dit naleving vereist.
  • ClickToCall: de agent moet eerst op een knop klikken om contacten te bellen die naleving vereisen.
  • ManualDialWithKeypad: de agent moet handmatig nummers invoeren van contacten die naleving vereisen.
  • ManualDialWithKeypadAutoCorrect: de agent moet handmatig nummers invoeren van contacten die naleving vereisen, maar het systeem corrigeert het nummer automatisch als de agent het verkeerd invoert.
  • DialOutsideNICEinContactNetwork: de agent moet contacten bellen die naleving vereisen buiten de platform.

ProspectiveContactDestinationValue

Het telefoonnummer waarop de dialer het contact zal proberen te bellen.

ProspectiveContactDestinationDesc

Het medium dat de dialer gebruikt om contact te maken met het contact.

CallerIDUsed

Het telefoonnummer dat het contact te zien krijgt als het nummer van uw contactcenter (beller-ID).

DeliveredPriority

Een boolean-waarde die aangeeft of het contact is (of zal worden) aangeleverd als een contact met prioriteitGesloten Een skillgebaseerde indicatie van het belang van een contact, die de aanleveringsvolgorde bepaalt. (Waar) of zonder prioriteit (Onwaar).

DeliveredAsCallback

Een boolean-waarde die aangeeft of het contact is (of zal worden) aangeleverd als een callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. (Waar) of niet (Onwaar).

DeliveredAgentSpecific

Een boolean-waarde die aangeeft of het contact is (of zal worden) aangeleverd als een agentspecifieke callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. (Waar) of niet (Onwaar).

CallbackAgentNo

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent die een callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. heeft gepland met dit contact.

CallbackAgentName

De naam van de agent die een callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. heeft gepland met dit contact, zoals opgegeven in het gebruikersprofiel van de agent.

CallbackDateTime

De datum en tijd waarvoor de agent een callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. met het contact heeft gepland. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

CallbackNumber

Het telefoonnummer waarop het contact door de agent wil worden teruggebeld.

CallRequestDateTime

Als het contact een callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. heeft aangevraagd: de datum en tijd waarop het systeem begint met proberen het contact terug te bellen. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

ProspectiveContactDestinationTypeID

Een code die is gekoppeld aan het mediatype dat de dialer moet gebruiken om het contact te proberen. De nummers geven het volgende aan:

• 1: telefoongesprek