Rapport Contacten met dispositie-opmerkingen

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Contacten met dispositie-opmerkingen toont een lijst van alle contacten die het systeem in de opgegeven periode zijn binnengekomen, inclusief de contact-IDGesloten Een unieke numerieke identificatiecode die aan een contact is toegewezen, de mastercontact-IDGesloten De master-ID of bovenliggende ID voor een of meer gerelateerde contacten. Er wordt een nieuwe mastercontact-ID toegewezen als een contact 3 of meer keer is doorgeschakeld., de datum en tijd waarop het contact het systeem is binnengekomen, de agent en het team die het contact hebben afgehandeld, de dispositiesetGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. en alle dispositie-opmerkingen die de agent heeft toegevoegd.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Contacten met dispositie-opmerkingen

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Contact_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het contact.

Master_Contact_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de master of bovenliggende ID van de contactinteractie. Een mastercontact-ID kan een groot aantal onderliggende contact-ID'sGesloten Een unieke numerieke identificatiecode die aan een contact is toegewezen hebben. Een nieuwe mastercontact-ID wordt toegewezen als een klant 10 of meer keer is doorgeschakeld.

Start_Date

De datum binnen de gespecificeerde tijdsperiode waarop de contact het systeem is binnengekomen of een geldige activiteit had. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY.

Agent_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent die de interactie heeft afgehandeld. Als meerdere agents het contact hebben afgehandeld, is dit de ID van de laatste agent die het contact heeft afgehandeld.

Agent_Name

De voor- en achternaam van de agent die de interactie heeft afgehandeld zoals weergegeven in het NICE CXone-gebruikersprofiel van de agent. Als meerdere agents de interactie hebben afgehandeld, is dit de naam van de laatste agent die de interactie heeft afgehandeld.

Team_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het team waartoe de agent die het contact heeft afgehandeld behoort.

Team_Name

De naam van het team waartoe de agent die het contact heeft afgehandeld behoort.

Disp_Code

De unieke ID die hoort bij de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. toegewezen aan de contact. Zie Waarden van systeemdisposities voor een lijst van de systeemdispositiecodes en de bijbehorende disposities.

Disp_Name

De unieke ID die hoort bij de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. toegewezen aan de contact.

Disp_Comments

Opmerkingen over het contact die de agent heeft ingevoerd tijdens het toepassen van de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie..