Rapport Agenttijdkaart (uitgebreid)

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Agenttijdkaart (uitgebreid) geeft informatie weer over de inlogsessies van de agent, inclusief de naam van de agent, de inlogdatum en -tijd, de uitlogdatum en -tijd, de duur van de sessie en de week van het jaar waarin de sessie plaatsvond. Vergelijkbaar met het Rapport Agenttijdkaart, maar bevat ook de naam van de agent, de team-ID en het weeknummer.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Agenttijdkaart (uitgebreid).

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Naam

De voor- en achternaam van de agent zoals weergegeven in het NICE CXone-gebruikersprofiel van de agent.

Sequence_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de inlogsessie van de agent.

Agent_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent.

Team_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het team waartoe de agent behoort.

Login_Date

De datum en tijd waarop de agent heeft ingelogd op de sessie. De datum volgt de notatie MM/DD/YYYY en de tijd volgt de notatie UU:MM, 12-uurs notatie. De aangegeven tijd is de tijd in uw tijdzone.

Logoff_Date

De datum en tijd waarop de agent heeft uitgelogd bij de sessie. De datum volgt de notatie MM/DD/YYYY en de tijd volgt de notatie UU:MM, 24-uurs notatie. De aangegeven tijd is de tijd in uw tijdzone.

Duur

De duur van de inlogsessie in seconden. Bijvoorbeeld: een duur van 3600 betekent dat de agent een uur ingelogd was. Het systeem berekent de duur van de sessie als een optelsom van de totale tijd van de agent in inbound en outbound contacten, in een niet-beschikbare statusGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. en in een beschikbare status.

wk

Het weeknummer waarin de gebeurtenissen in de rij plaatsvonden, genummerd van 1 tot en met 52. De eerste week van januari is bijvoorbeeld week 1.