Rapport Agenttijdkaart

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Agenttijdkaart toont informatie over inlogsessies van agents, inclusief de inlogdatum en -tijd, uitlogdatum en -tijd en de duur van de sessie.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Agenttijdkaart.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Sequence_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de inlogsessie van de agent.

Agent_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent die de interactie heeft afgehandeld. Als meerdere agents het contact hebben afgehandeld, is dit de ID van de laatste agent die het contact heeft afgehandeld.

Login_Date

De datum en tijd waarop de agent heeft ingelogd op de sessie. De datum volgt de notatie MM/DD/YYYY en de tijd volgt de notatie UU:MM, 12-uurs notatie. De aangegeven tijd is de tijd in uw tijdzone.

Logoff_Date

De datum en tijd waarop de agent heeft uitgelogd bij de sessie. De datum volgt de notatie MM/DD/YYYY en de tijd volgt de notatie UU:MM, 24-uurs notatie. De aangegeven tijd is de tijd in uw tijdzone.

Duur

De duur van de inlogsessie in seconden. Bijvoorbeeld: een duur van 3600 betekent dat de agent een uur ingelogd was. Het systeem berekent de duur van de sessie als een optelsom van de totale tijd van de agent in inbound en outbound contacten, in een niet-beschikbare statusGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. en in een beschikbare status.