Agentweigering

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Agentweigering toont informatie over contacten die door agents zijn geweigerd, inclusief de ID en de naam van de agent, het gebruikte station (indien van toepassing), de reden voor de weigering en de datum en tijd waarop de weigering plaatsvond.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Agentweigering.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Gegevens in dit rapport

Contact_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het contact.

Agent_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent die de interactie heeft afgehandeld. Als meerdere agents het contact hebben afgehandeld, is dit de ID van de laatste agent die het contact heeft afgehandeld.

FullName

De voor- en achternaam van de agent die het contact weigerde.

Station_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het agentstation.

Reden

Een korte beschrijving van de omstandigheden achter de weigering van het contact door de agent. Het kan zijn dat de melding een timeout kreeg voordat de agent het contact kon accepteren, dat er een fout is opgetreden of dat de agent ervoor heeft gekozen het contact te weigeren. De mogelijke waarden zijn:

Refuse_Time

De datum en tijd waarop de agent het contact heeft geweigerd. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.