SFTP-accounts

U kunt een SFTP-verbinding met een van uw servers maken om gegenereerde rapporten op te slaan. Deze rapporten worden per e-mail naar de server gestuurd. Rapporten worden automatisch verzonden naar de SFTP-server die u instelt in een planning voor een aangepaste rapportsjabloon, net zoals naar de andere ontvangers van het rapport. Als u een aangepast rapport handmatig uitvoert (buiten de planning om), wordt het rapport niet naar de SFTP-server gestuurd. Bij het configureren van de SFTP-account moet u de server specificeren in de vorm van een bereikbaar IP-adres of een bereikbare URL die is geconfigureerd voor inbound SFTP-verkeer. Configureer geen SFTP-verbindingen met NICE CXone FTP-servers.

CXone verzendt rapporten standaard vanaf het e-mailadres "noreply@niceincontact.com". Om te voorkomen dat deze e-mails worden geblokkeerd, kunt u een aangepast adres instellen dat uw systeem niet zal uitfilteren. Bijvoorbeeld: het contactcenter van Classics, Inc kan het adres "noreply@classics.com" gebruiken. Neem contact op met uw CXone-accountmanager voor hulp bij deze functie.

Tijdens het configureren van een SFTP-account in CXone kunt u de verbinding met de SFTP-server testen. Vouw het onderstaande uitklappaneel open voor informatie over eventuele foutmeldingen die tijdens de test gegeven kunnen worden.

SFTP-accounts maken

Vereiste machtigingen: FTP-accounts bewerken

1. Zorg dat de server waarmee u verbinding wilt maken de juiste IP-adressen en poortenGesloten De in- en uitgangen waar informatie wordt uitgewisseld tussen een netwerk en een computer of een server. toestaat. Neem voor meer informatie contact op met uw CXone-accountmanager.
  2. Klik op de app-kiezer en selecteer Reporting.
  3. Selecteer SFTP-accounts onder Aangepaste -rapporten.
  4. Klik op Nieuwe maken.
  5. Geef de nieuwe account een unieke Naam.
  6. Voer de verbindingsgegevens voor uw server in. U moet een eigen server gebruiken, geen NICE CXone-server.
  7. Klik op Verbinding testen om te controleren of u de juiste accountgegevens en inloggegevens hebt opgegeven. Als er fouten optreden, raadpleegt u de bovenstaande foutinformatie om het probleem te verhelpen.
  8. Wanneer de verbinding correct werkt, klikt u op Opslaan.