Widget Toptermen uit bedrijfsprofiel

Vereiste machtigingen: Interaction Analytics Weergeven

Met de widget Termen uit bedrijfsprofiel kunt u zien hoe vaak specifieke termen en woordgroepen tijdens interacties worden gebruikt. Deze termen worden entiteitenGesloten Trefwoord of sleutelwoord dat in uw bedrijfsprofiel in Interaction Analytics is gedefinieerd. Gerelateerd aan een entiteitstype. Kan varianten omvatten. genoemd. U kunt deze termen en varianten daarvan in het bedrijfsprofielGesloten Een pagina in Interaction Analytics waar u aangepaste entiteiten kunt maken. instellen. De widget toont alleen de entiteiten die het meest genoemd worden. U kunt irrelevante termen in de grafiek en de legenda verbergen. U kunt ook eventueel verborgen termen weer zichtbaar maken.

Bekijk deze korte trainingsvideo om meer over deze widget te weten te komen.

De grafiek lezen

De verticale as toont het aantal keren dat de term in de interacties werd genoemd. De horizontale as toont het tijdstip waarop deze vermeldingen hebben plaatsgevonden. Dit kan in uren zijn als de geselecteerde periode kort is, of in dagen bij een langere periode.

Termen uit het diagram verwijderen

U kunt termen in de grafiek verbergen. De term wordt dan uit de legenda verwijderd en de lijn wordt uit de grafiek verwijderd. Zo kunt u een term verbergen:

1. Klik in de legenda op de term die u wilt verbergen.
  2. Selecteer Waarde verbergen.

Verborgen termen aan het diagram toevoegen

Als u termen hebt verborgen in de widgetGesloten Grafische weergave van bepaalde gegevens die voldoen aan gespecificeerde filtercriteria. en deze later toch wilt bekijken in het diagram, kunt u ze weer toevoegen. Zo kunt u een term weer toevoegen aan het diagram:

1. Klik rechtsboven in de widget op de pijl-omlaag. Selecteer Verborgen waarden.
  2. Klik in het venster Verborgen waarden op de grijze X naast de term die u in het diagram wilt weergeven. Klik op Sluiten.

Details van interactie weergeven

Wanneer u op een term in de legenda klikt, kunt u de optie Interacties tonen selecteren om de transcripties weer te geven waarin die term voorkomt. Als u bijvoorbeeld op uw bedrijfsnaam klikt en dan Interacties tonen selecteert, ziet u een lijst met transcripties waarin uw bedrijfsnaam (of varianten daarvan die in het bedrijfsprofiel zijn geconfigureerd) wordt genoemd.

U kunt in deze popup dezelfde acties uitvoeren als in de widget Interacties. Deze acties zijn:

• Transcripties bekijken.
  • Gespreksopnamen beluisteren.
  • Geselecteerde items markeren.
  • Gegevens sorteren in een voorkeursweergave.

Zie Widget Interacties voor meer informatie.

De instellingen van de widget Toptermen uit bedrijfsprofiel aanpassen

U kunt de instellingen van de widget Toptermen uit bedrijfsprofiel aanpassen om filters toe te passen, de naam van de widget in de werkruimteGesloten Een weergave van een of meer widgets, die onder een bepaalde naam kan worden opgeslagen. te wijzigen en in te stellen welke termen in de widget worden weergegeven.

De titel van de widget wijzigen

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Typ de nieuwe widgetnaam in het veld Titel.
  4. Klik op OK.

Aanpassen welke termen in de widget worden weergegeven

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten in de rechterbovenhoek van de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Widgetopties om de vervolgkeuzelijst te openen.
  4. Blader door de lijst met termen en selecteer de selectievakjes bij de termen die u in de widget wilt weergeven. Schakel de selectievakjes uit van alle termen die u niet in de widget wilt weergeven.
  5. Klik op OK.

Het diagram Toptermen uit bedrijfsprofiel exporteren als CSV-bestand

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Exporteren . Het exportpictogram ziet eruit als een open vierkant met een omlaag wijzende pijl.

Het diagram Toptermen uit bedrijfsprofiel opslaan als afbeelding

Afbeeldingen worden geëxporteerd als PNG-bestanden.

1. Klik op OptiesPictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Diagram opslaan als afbeelding Het pictogram Opslaan als afbeelding is een vierkantje met een afbeelding erin..