Widget Kanalen

Vereiste machtiging: Interaction Analytics Weergeven

De Kanalen-widget toont per kanaal het aantal interacties dat overeenkomt met een datasetGesloten Een verzameling van ontlede interactietranscripties die een bepaalde periode beslaan en voldoen aan bepaalde filtercriteria., waarbij de huidige filters worden toegepast. U kunt twee weergaven van de gegevens bekijken: het aantal interacties en het percentage interacties per kanaal. Zo kunt u zien welk deel van de conversaties in uw callcenter plaatsvindt via elk van de ondersteunde kanalen. Er worden geen kanalen weergegeven die u niet hebt opgenomen in de datasetdefinitie. Ondersteunde kanalen zijn:

• Inbound en outbound spraak .
  • Omnichannel chat.
  • Omnichannel e-mail.

Bekijk deze korte trainingsvideo om meer over deze widget te weten te komen.

De diagramweergave wijzigen

U kunt het aantal interacties per kanaal bekijken als getal of als percentage.

• Als u de weergave instellen om het aantal interacties per kanaal weer te geven, klikt u op Aantal interacties.
  • Als u de weergave wilt instellen om het percentage interacties per kanaal weer te geven, klikt u op Percentage.

Kanalen

Elk kanaaltype wordt aangegeven door een pictogram.

Details van interactie weergeven

Wanneer u op een balk in het Kanalen-diagram klikt, wordt het venster Interacties tonen geopend. Dit venster toont alle interacties voor het geselecteerde kanaal binnen de periode die wordt gespecificeerd door het Periode-filter of de datasetdefinitie.

U kunt in deze popup dezelfde acties uitvoeren als in de widget Interacties. Deze acties zijn:

• Transcripties bekijken.
  • Gespreksopnamen beluisteren.
  • Geselecteerde items markeren.
  • Gegevens sorteren in een voorkeursweergave.

Zie Widget Interacties voor meer informatie.

De instellingen van de Kanalen-widget aanpassen

U kunt de instellingen van de Kanalen-widget wijzigen om filters toe te passen of om de naam van de widget in de werkruimteGesloten Een weergave van een of meer widgets, die onder een bepaalde naam kan worden opgeslagen. te wijzigen.

De titel van de widget Kanalen wijzigen

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Typ de nieuwe widgetnaam in het veld Titel.
  4. Klik op OK.

De widget Kanalen aanpassen

1. Klik op het hamburgerpictogram rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Widgetopties om de vervolgkeuzelijst te openen.
  4. Als u het aantal balken in de widget wilt wijzigen, typt u het gewenste aantal in het tekstvak Aantal balken. De standaardwaarde is 5 en het maximum is 25.
  5. Als u wilt instellen of standaard een aantal of een percentage wordt weergegeven in de balken van de Kanalen-widget, selecteert u respectievelijk Aantal of Percentage bij de optie Standaardweergave.
  6. Klik op OK.

Het Kanalen-diagram exporteren als CSV-bestand

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Exporteren . Het exportpictogram ziet eruit als een open vierkant met een omlaag wijzende pijl.

Het Kanalen-diagram opslaan als afbeelding

Afbeeldingen worden geëxporteerd als PNG-bestanden.

1. Klik op OptiesPictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Diagram opslaan als afbeelding Het pictogram Opslaan als afbeelding is een vierkantje met een afbeelding erin..