Werkruimtesjablonen configureren

Vereiste machtiging: Interaction Analytics Bewerken

U kunt werkruimtesjablonenGesloten Meerdere werkruimten die zijn gegroepeerd in een herbruikbare sjabloon. maken en wijzigen op basis van ingebouwde werkruimten of met aangepaste werkruimten die u zelf maakt. Als u een aangepaste werkruimteGesloten Een weergave van een of meer widgets, die onder een bepaalde naam kan worden opgeslagen. aan een sjabloon wilt toevoegen, moet u eerst de werkruimte maken.

U kunt werkruimtesjablonen bewerken, maar deze wijzigingen worden niet automatisch toegepast op de datasetsGesloten Een verzameling van ontlede interactietranscripties die een bepaalde periode beslaan en voldoen aan bepaalde filtercriteria. die gebruikmaken van die sjabloon. Dit is vergelijkbaar met het toepassen van een sjabloon op een PowerPoint-presentatie of een ander document. Nadat u de sjabloon hebt toegepast, wordt deze een onderdeel van die presentatie. Wanneer u een werkruimtesjabloon toepast op een dataset, wordt de sjabloon ook onderdeel van de dataset. Als u wilt dat de aangepaste sjabloon wordt toegepast op bestaande datasets, kunt u ofwel de werkruimten in de dataset wijzigen of de aangepaste sjabloon specifiek op de dataset toepassen.

Op de pagina Werkruimtesjablonen worden de termen 'sjabloon' en 'set' door elkaar gebruikt.

Werkruimtesjablonen (sets) maken

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Analytics.
  2. Klik op Sjablonen > Werkruimtesjablonen.
  3. Als u Interaction Analytics gebruikt met verschillende talen, selecteert u een taal in het vervolgkeuzemenu boven aan de pagina.
  4. Klik op Nieuwe sjabloon toevoegen. Geef de werkruimtesjabloon een duidelijke naam, zodat de sjabloon gemakkelijk te identificeren is.
  5. Zoek in de lijst aan de rechterkant van het scherm de werkruimten die u wilt toevoegen aan de nieuwe werkruimtesjabloon. Sleep de werkruimten naar de kolom Geselecteerde werkruimten. Wanneer u werkruimten aan de sjabloon toevoegt, worden deze verwijderd uit de lijst aan de rechterkant.

6. Als u werkruimten uit de sjabloon wilt verwijderen, beweegt u de muisaanwijzer over de werkruimte en klikt u op het prullenbakpictogram.
  7. Rangschik de werkruimten door ze naar de gewenste locatie in de lijst te slepen.
  8. Klik na afloop op Opslaan.