CXone Expert

CXone Expert is een tool voor kennismanagement die het vinden van antwoorden snel en eenvoudig maakt voor uw klanten en uw medewerkers. Het is een zelfstandig product. Als u CXone Expert wilt aanschaffen en inschakelen, neemt u contact op met uw CXone-accountmanager.

Algemene functies van CXone Expert zijn onder andere:

• Contentmanagement – U kunt content schrijven, organiseren, taggen, machtigen en koppelen.
  • Gebruikersbeheer – U kunt uw gebruikers en gebruikersgroepen beheren.
  • Reporting en Analytics – U kunt uw gebruiksgegevens monitoren en analyseren, zodat u weet welke artikelen de meeste weergaven hebben en welke artikelen nog verbeterd kunnen worden.

Wanneer uw inhoud gereed is voor gebruik, moet u contactpuntenGesloten Een plek waar u uw CXone Expert-content insluit. U kunt dit integreren in een web-property of een applicatie. voor de informatie maken. Aan klanten kunt u toegang bieden via de uiteenlopende kanalen die ze gebruiken, zoals CRM-systemen, de Help-functie van producten, identiteitsproviders, forums, formulieren voor het indienen van cases, e-commerce, chatbots, software enzovoort. Aan agents kunt u toegang bieden via de MAX-werkruimte en in schermpopups. U kunt uw agents in staat stellen om CXone Expert te starten vanuit MAX of Salesforce Agent met behulp van de functie Starten. In Salesforce Agent Lightning Experience kunt u toegang tot CXone Expert inschakelen in een Visualforce-pagina.

Voor gedetailleerde instructies voor het gebruik van CXone Expert kunt u terecht op https://expert-help.nice.com.

Belangrijke informatie over CXone Expert

• CXone Expert-artikelen worden weergegeven bij de bovenste zoekresultaten van Google.
  • CXone Expert maakt gebruik van zoeken op basis van natuurlijke taal. Gebruikers kunnen gedeeltelijke woorden of zelfs spelfouten invoeren en toch vinden wat ze nodig hebben.
  • U kunt een begeleide leerervaring maken met behulp van de Paden-functie. U organiseert pagina's in de volgorde waarin u wilt dat gebruikers ze zien. U kunt paden insluiten als een hyperlink, een widget of in gidstabbladen.

CXone Expert integreren

CXone Expert wordt geïntegreerd met MAX en Salesforce Agent. Om dit te configureren, moet u eerst contact met uw CXone-accountmanager opnemen om CXone Expert aan te schaffen en te installeren, als u dit nog niet hebt gedaan. Wanneer u beschikt over CXone Expert, kunt u het volgende doen:

• CXone koppelen aan een werkruimte in MAX voor de bedrijfseenheid of voor een team. De URL die u opgeeft, is de link naar uw instantie van CXone Expert.
  • Standaard schermpopups of een aangepast Studio-script gebruiken om schermpopups te configureren met relevante artikelen die agents te zien krijgen wanneer ze aan een nieuwe interactie beginnen. CXone Expert levert artikelen aan op basis van gegevens die de klant eerder in de interactie heeft ingevoerd. Als u hulp wilt bij het instellen van schermpopups, neemt u contact op met uw CXone-accountmanager.

• CXone Expert koppelen aan de Start-functie van MAX of Salesforce Agent met behulp van de Indicate-actie van Studio. Als u hulp nodig hebt bij het instellen van dit script, neem dan contact op met uw CXone-accountmanager.