Prioriteit configureren voor een skill voor Dynamische levering

De informatie op deze pagina heeft betrekking op een routeringsstrategie op basis van dynamische levering. Als uw organisatie een routeringsstrategie op basis van statische levering gebruikt, klikt u hier voor informatie over statische levering.

Vereiste machtigingen: Skills Bewerken

U kunt de prioriteit beheren van interacties die aan een specifieke skill zijn gekoppeld. U kiest de startprioriteit wanneer de interactie in de wachtrij arriveert, en de snelheid waarmee de prioriteit mettertijd toeneemt. Hierdoor kunt u bepalen welke interacties eerst worden gerouteerd als de wachtrij vol is. Met dynamische levering als uw routeringsstrategie kunt u de prioriteit van digitaleGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. en ACD-skills op dezelfde manier beheren.

2. Ga naar Contactinstellingen > ACD-skills.
  3. Klik op de inbound skill die u wilt bewerken.
  4. Klik op Bewerken.
  5. Ga naar het gedeelte Prioriteitsbeheer in de wachtrij.