Prioriteit configureren voor een skill voor Statische levering

Prioriteit voor een ACD-skill configureren

Vereiste machtigingen: Skills Bewerken

Als E-mail parkeren is ingeschakeld voor uw e-mailskill, wordt de prioriteit van een e-mailinteractie telkens met 1 verhoogd wanneer een agent de interactie uit de parkeerstand haalt, zelfs als de opties Bespoediging en Maximumprioriteit allebei op 0 zijn ingesteld.

U kunt de prioriteit beheren van interacties die aan een specifieke skill zijn gekoppeld. U kiest de startprioriteit wanneer de interactie in de wachtrij arriveert, en de snelheid waarmee de prioriteit mettertijd toeneemt. Hierdoor kunt u bepalen welke interacties eerst worden gerouteerd als de wachtrij vol is.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer ACD.

2. Ga naar Contactinstellingen > ACD-skills.

3. Klik op de inbound ACD-skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die u wilt bewerken.

4. Klik op Bewerken.

5. Stel de Startprioriteit, de Bespoediging en de Maximumprioriteitin. Als u een Personal Connection-skill aan het maken bent waarvoor de functie Prioriteitsblending is ingeschakeld, moet u in plaats hiervan de opties Startprioriteit, Startprioriteit voor prioriteitsrecords en Prioriteit voor opnieuw geplande records instellen.

Als u een e-mailskill maakt waarvoor e-mailparkeren is ingeschakeld, wordt de prioriteit van een e-mailinteractie telkens met 1 verhoogd wanneer een agent de interactie uit de parkeerstand haalt, zelfs als Bespoediging en Maximumprioriteit beide zijn ingesteld op 0.

6. Om de prioriteit van de skill ten opzichte van andere skills te testen: Prioriteit configureren voor een skill voor Statische levering.
  7. Klik op Gereed.