Personal Connection

Personal Connection (PC) is een outbound proactieve dialer. Deze dialer probeert namens uw agents contacten te bereiken via spraakoproepen, SMS-berichten zonder agentGesloten Interacties die plaatsvinden zonder tussenkomst van een live agent, voor taken zoals het afleveren van informatie of berichten. in één richting en e-mails zonder agent in één richting . Deze "outbound kanalen" worden Proactive Voice, Proactive SMS en Proactive Email genoemd.

Proactive Voice probeert contacten in de oproeplijst te bellen op basis van de tijdzone van het contact. De dialer kan meerdere oproepen per agent starten en de agent verbinden met de verst gevorderde oproep, zodat de agent direct kan spreken zodra een contact opneemt. Met PC Proactive Voice kunt u kiezen uit verschillende belmethoden: Voorspellend, Progressief, Preview en Agentless.

Proactive SMS en Proactive EmailPC ACD-skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent sturen SMS-berichten en e-mails naar contacten wanneer u een campagne maakt en start. Het verzenden van deze berichten gaat zonder tussenkomst van een agent. Daardoor is er ook geen agent beschikbaar om met contacten te communiceren als ze een antwoord sturen, behalve als u een aparte inbound skill configureert om de antwoorden af te handelen. Bij beide contactmethoden maakt u een berichtsjabloon voor alle contacten in de door u geselecteerde contactenlijst. PC verstuurt het SMS- of e-mailbericht automatisch nadat u de ACD-skill hebt gestart.

U kunt een Proactive SMS-poging inbouwen in de cadans van een Proactive Voice-skill waarbij wel een agent betrokken is. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld zorgen dat PC een contact eerst probeert te bellen, dan een SMS naar hetzelfde contact stuurt en na de SMS-poging het bellen naar het contact hervat. SMS is eenrichtingsverkeer en de agent kan de SMS niet zien of controleren.

Houd rekening met het prioriteitsniveau van ACD-skills wanneer u de PC blending-functie gebruikt met dynamische levering. Als de prioriteit van alle gebruikte ACD-skills hetzelfde is, kan niet worden voorspeld in welke volgorde agents aan contacten worden gekoppeld. Als de prioriteit van de gebruikte ACD-skills varieert, worden ACD-skills met lagere prioriteit genegeerd totdat het werk dat aan ACD-skills met een hogere prioriteit is toegewezen, is voltooid. Meestal hebben outbound ACD-skills een lagere prioriteit dan inbound ACD-skills; misschien wilt u agents echter uit de outbound skills halen wanneer de wachtrij erg lang is. In dit geval wijst u een hogere prioriteit aan outbound skills toe om de agentfocus te behouden. Combineer dit met een bespoedigingsinstelling voor de inbound skill, om de langst wachtende oproepen een hogere prioriteit te geven dan outbound oproepen. Het resultaat is dan dat agents alleen inbound oproepen ontvangen wanneer de wachtrij lang is en wachttijden zijn opgelopen.

U bent wettelijk verplicht u te houden aan officiële DNC-lijsten. U kunt de officiële DNC-lijsten van de overheid niet naar uw systeem downloaden, omdat deze bestanden veel te groot zijn. In plaats daarvan moet u uw oproeplijsten opschonen aan de hand van de DNC-lijsten (of de DNC-lijsten tijdens het oproepproces raadplegen om oproeponderdrukkingGesloten Met deze functie laat u een contact tijdelijk overslaan door de outbound dialer. toe te passen) via tussenkomst van een externe dienstverlener zoals Gryphon. Gryphon biedt verschillende voordelen: de service beschikt altijd over de meest recente DNC-lijsten, houdt rekening met de wet- en regelgeving voor oproepdiensten (bijvoorbeeld toegestane beltijden) en vrijwaart u tegen schadevergoedingen voor mogelijke inbreuken.