Personal Connection-skills beheren

Een Personal Connection-planning maken

Vereiste machtigingenSkills Bewerken

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar Contactinstellingen > ACD-skills.

3. Klik op de PC skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die u wilt bewerken.

4. Klik op Parameters.

5. Klik bij de Planning-parameters op Configureren of op Bewerken.
  6. Schakel het selectievakje Uitvoering van deze outbound skill plannen in.

7. Schakel het selectievakje Niet uitvoeren in voor de dagen waarop u de skill niet automatisch wilt uitvoeren.

8. Voor alle dagen waarop de skill wel automatisch wordt uitgevoerd, stelt u een Starttijd en Eindtijd in. Deze tijden zijn gebaseerd op de tijdzone die voor uw bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren is geconfigureerd.

9. Klik op Gereed.

Wachtrij leegmaken

Vereiste machtigingen: Outbound-strategiebeheer Bewerken

U kunt de wachtrij laten leegmaken wanneer u een nieuw filter aan de oproeplijst toevoegt, door in de vervolgkeuzelijst Opties toepassen de optie Wachtrij direct leegmaken te selecteren. U kunt de wachtrij ook op elk moment handmatig leegmaken en opnieuw laten opbouwen vanuit Skillbeheer.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar Outbound > Skillbeheer.

3. Klik op de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die u wilt bewerken.

4. Als de skill nog niet actief is, klikt u op Start.

5. Klik op Wachtrij vernieuwen.