Page

Opent een pagina in de agentapplicatie om een agent te ondersteunen bij een interactie. In de popup-pagina kan een afbeelding, een tekst met eenvoudige HTML-opmaak of een aantal gegevensvelden worden weergegeven. In de gegevensvelden kan de agent informatie invoeren. U kunt meerdere Page-acties in een script opnemen en een Volgende-knop toevoegen, zodat de agent zelf door een reeks pagina's kan bladeren.

Door gebruik te maken van agentscripts kunt u de benodigde trainingstijd verkorten, de oproepafhandeling optimaliseren en meer controle krijgen over de manier waarop contacten worden afgehandeld. Het systeem kan worden geconfigureerd om bepaalde schermen en pop-ups weer te geven, zodat agents naar bepaalde stappen worden geleid terwijl ze een interactie afhandelen. De agent krijgt een achtereenvolgende reeks pagina's te zien, afhankelijk van de reacties van de klant op bepaalde vragen. Page-roepen de juiste pagina's op.

Veelgebruikte toepassingen van Page zijn het weergeven van instructies of stappen in een script dat de agent moet doorlopen. Dubbelklik op de actie om de Configuratie-editor te starten.

Te gebruiken in combinatie met Onpageopen action and Pageclose action. To preview a page, use the OnPreview action.

Dependencies

• Variabelen die door de Page-actie zijn gemaakt of gewijzigd, verliezen hun waarde zodra een gebeurtenis zoals Onrelease, Onsignal of een vergelijkbare gebeurtenis in het script wordt uitgevoerd. Als u gegevens wilt bewaren na afloop van de oproep, moet u een API-aanroep of een database-invoeging uitvoeren via een IFrame voordat de Page-actie eindigt.
  • Zorg ervoor dat u altijd een Pageclose-actie gebruikt om een reeks Page-acties af te sluiten. Als u een Page-actie niet afsluit, kan een contact "vastlopen" doordat een agent in de weergegeven pagina nog op Next kan klikken nadat de interactie is afgelopen.

Supported Script Types

The icon for a Generic script type - a rectangle with < and > symbols inside it.

The icon for the Email script type - a large @ symbol in a diamond.

The icon for the Chat script type - a chat bubble with an ellipsis inside (...), in a diamond shape.

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

The icon for the Voicemail script type - a symbol that looks like a cassette tape - two circles sitting on a horizontal line.

The icon for the Work Item script type-a piece of paper with one corner folded down and a bullet list on it.

The icon for the SMS script type - a smart phone with a chat bubble coming out of it.

Generiek

E-mail Chat Telefoon Voicemail Werkitem SMS

Comparison of Similar Actions

De volgende acties hebben vergelijkbare functies, maar met enkele belangrijke verschillen:

Runapp: opent een aangepast formulier en verzendt informatie via de Ondata-vertakking.

Page: opent een pagina in de agentapplicatie. Hiermee kunt u een reeks items aanmaken die verschillende aftakkingen kan volgen.

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

Title

De titel van de HTML-pagina die wordt geopend in de agentapplicatie.

RawXML

Gereserveerd. Wordt gebruikt om de paginaconfiguratie op te slaan. Niet instelbaar door de gebruiker.

ShowNext

Selecteer True of False. Indien True, wordt een knop Next toegevoegd aan de HTML-pagina.

ShowBack

Selecteer True of False. Indien True, wordt een knop Back toegevoegd aan de HTML-pagina.

StyleSheet

Voegt een link toe naar een externe stylesheet. Bijvoorbeeld, <link REL="stylesheet" type="text/css" href="style.css">.

BranchKey

Gereserveerd. Wordt gebruikt door de Page Property -editor. Niet instelbaar door de gebruiker.

BranchOptions

Gereserveerd. Wordt gebruikt door de Page Property -editor. Niet instelbaar door de gebruiker.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.
OnNext Het pad dat wordt gevolgd als de gebruiker op de knop Volgende klikt.
Custom Cases De paden die worden gevolgd bij een verbinding met secundaire acties met behulp van variabele vertakkingsvoorwaarden. Klik op de drie puntjes om de ConnectView Collection Editor te openen om deze vertakkingen aan te passen.

Configure PAGE Actions

1. Voeg een Page-actie toe op de gewenste plek in uw script.
  2. Dubbelklik op de actie.
  3. Voeg de gewenste componenten toe. Componenten zijn elementen die worden weergegeven op de pagina, zoals een tekstveld of een tabel. Deze editor geeft een globaal voorbeeld van wat de agent te zien krijgt. De agentapplicaties van CXone ondersteunen verschillende browsers, die deze elementen niet altijd precies hetzelfde weergeven. Voer tests uit met een testinteractie om te controleren of u tevreden bent met de functionaliteit en de weergave van de elementen.
  4. Configureer de eigenschappen van de component.
  5. Als u een Text Input Area of een Text Input Field hebt toegevoegd, kunt u 'validators' toevoegen.
  6. Als u een component wilt verwijderen, markeert u deze component in de lijst met eigenschappen en klikt u op . U kunt componenten ook verplaatsen met de pijlknoppen omhoog en omlaag.
  7. Klik op Ok.