GETRICHMESSAGE

Three shapes containing iconograhic representations of lists, imgs, and music files.

Geeft rijk bericht JSON door naar de digitale AskCaller -actie of TExtMsg -actie.  Hiermee kunt u rijke berichtsjablonen gebruiken die zijn gemaakt op de pagina van het digitaal Contactpunt in ACD in uw scripts in plaats van het bouwen van de JSON in het script.

Dependencies

• Deze actie vereist Digital Experience.
  • Voordat u met digitale scripts gaat werken, is het van belang dat u de verschillen kent tussen traditionele ACD-scripts en digitale scripts.
  • Moet worden gebruikt met een van de volgende acties: AskCaller (Digitaal) of TExtMsg.
  • Plaats GETRICHMESSAGE vóór AskCaller (digitaal) of TExtMsg in uw script.
  • Ondersteuning voor inhoudstype rijke berichten, verschilt per kanaal, zoals weergegeven in de onderstaande lijst.

• Maak rijke berichtsjablonen die moeten worden gebruikt met deze actie op de pagina Digitale contactpunten in CXone. U kunt sjablonen maken voor lijstkiezers, tijdkiezers, rijke koppelingen en snelle antwoorden. Als u andere rijke media moet gebruiken, kunt u deze actie niet gebruiken. U moet het JSON bouwen in een Snippet-actie en onmiddellijk doorgeven naar AskCaller of TExtMsg. Zie het gedeelte Afhankelijkheden in de online help voor die acties voor meer informatie.

Supported Script Types

The icon for the Digital script type - a computer monitor with a smartphone next to it.

Digitaal

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

channelID

Selecteer het digitale kanaal dat dit script gebruikt voor het verzenden van berichten.

Uitvoereigenschappen

Deze eigenschappen bevatten variabelen die gegevens bevatten die worden geretourneerd na het uitvoeren van de actie. Ze zijn beschikbaar voor referentie en gebruik wanneer de actie wordt voltooid.

Vertakking

Beschrijving

resultSet Bevat de JSON die is geretourneerd van CXone Geef de inhoud van deze variabele door aan Askcaller (digitaal) of TExtmsg.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

OnSucess

Het pad dat wordt gevolgd als de actie zonder fouten is voltooid en eventuele API-aanroepen of geretourneerde gegevens succesvol waren (2xx responscodes).