Textmsg (Digital)

Icon for the Textmsg Digital action.

Verzendt een op tekst gebaseerd bericht naar het contact.

De digitale Textmsg-actie ondersteunt rijke mediaGesloten Elementen in digitale berichten, zoals buttons, afbeeldingen, menu's en optiekiezers.-inhoud. Als het digitaal kanaal dat u gebruikt dit ondersteunt, kunt u deze content gebruiken in de berichten die u verzendt. Rijke media content bevat onder andere buttons, carrousels en lijstkiezers.

Dependencies

• Deze actie vereist Digital Experience.
  • Voordat u met digitale scripts gaat werken, is het van belang dat u de verschillen kent tussen traditionele ACD-scripts en digitale scripts.
  • U kunt rijke mediaGesloten Elementen in digitale berichten, zoals buttons, afbeeldingen, menu's en optiekiezers. gebruiken in het bericht aan het contact. U hebt twee opties:
    • Rijke berichtsjablonen maken op de pagina Digitale contactpunten in CXone. Gebruik de GETRICHMESSAGEaction in uw script en configureer dit om een sjabloon van rijke media te verzenden. Plaats deze vóór TextMsg. Stel de MessageFormat-eigenschap in TextMsg in op JSON.
    • Bouw de JSON voor de rijke media-inhoud in een snippet-actie. In TextMsg, stelt u MessageFormat in op Prompt Sequence . Deze optie is voornamelijk voor gebruik met virtuele agents. U moet deze misschien gebruiken als de rijke media die u wilt gebruiken, niet beschikbaar is als een sjabloon in CXone.
  • Ondersteuning voor inhoudstype rijke berichten, verschilt per kanaal, zoals weergegeven in de onderstaande lijst.

Supported Script Types

The icon for the Digital script type - a computer monitor with a smartphone next to it.

Digitaal

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Caption

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

Message De tekst die naar het geselecteerde doel wordt verzonden wanneer deze actie wordt uitgevoerd. U kunt in dit veld variabelen gebruiken.
MessageFormat

Selecteer de indeling van het bericht dat u gaat verzenden. De opties zijn:

• PromptSequence: selecteer deze optie als u rijke media verzendt via JSON in een Snippet. Raadpleeg de sectie Onafhankelijkheden voor meer informatie.
  • Text: selecteer deze optie als het bericht in platte tekst is. Dit is de standaardwaarde.
  • JSON: selecteer deze optie als u rijke media verzendt via de GetRichMessage action. Raadpleeg de sectie Onafhankelijkheden voor meer informatie.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.
OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct wordt uitgevoerd. Bijvoorbeeld als er een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten en HTTP-foutcodes. De ERR-variabele moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.