DNC Add Via Skill

Voegt een telefoonnummer toe aan de DNC-groep via de bijdragende ACD-skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die is gekoppeld aan de groep

Supported Script Types

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Telefoon

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Caption

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

Skill Selecteer een ACD -skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent. Als u Default selecteert, gebruikt het script de standaardskill die is toegewezen aan het bijbehorende contactpunt.U kunt in deze eigenschap een variabele gebruiken.
PhoneNumber Het specifieke telefoonnummer dat u wilt gebruiken.
AgentNo Hiermee wordt de agent-ID opgegeven die de actie heeft gestart. Als deze optie leeg wordt gelaten, gebruikt het systeem 0 als het agentnummer. Om deze eigenschap in te stellen op de agent van het huidige contact, gebruikt u {global:__AgentID}.
ExpirationDate De vervaldatum voor de groep. De vervaldatum is alleen van toepassing op deze groep. Als het veld leeg is, komt de groep nooit te vervallen. U kunt alleen de huidige datum of een toekomstige datum invoeren.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

Tips & Tricks

• Gebruik de _err variabele om het bericht te openen indien er een fout optreedt.
  • Als u een globaal DNC-nummer wilt toevoegen, gebruikt u DNC Add Via Group.
  • De standaardwaarde in de Skill-eigenschap is afhankelijk van de selectie die u hebt gemaakt in CXone. Wijzig de standaardwaarde door de Personal Connection-skill te openen in CXone, op het tabblad Do Not Call te klikken en vervolgens het veld Standaard bijdragende DNC-groep te wijzigen.
  • Wijs de skill toe in CXone door op Manage te klikken en DNC te selecteren. U kunt een groep openen en skills aan de groep toewijzen.

Script Example

Dit voorbeeld is geen volledig script. Er is extra scriptwerk vereist om deze actie te gebruiken.

In this script example, Begin triggers the script, and DNC Lookup checks to see if a phone number is included in the DNC list assigned to the skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent. If the number is not on a DNC list, then a menu provides options for the user. They can click 1 to request an agent, or they can click 2 to be added to the DNC list that is assigned to the skill. A message will then play, telling them they have been added to the list and will not be contacted again.

Would you like to download this script?