DNC Add Via Group

Voegt een telefoonnummer toe aan de DNC-groep, die vervolgens kan worden geraadpleegd door een ACD-skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent of een bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren.

Een groep kan meerdere skills bevatten. Wanneer u een nummer toepast op een groep, wordt dat nummer toegepast op elke DNC-lijst die aan die skills is toegewezen. DNC Add Via Group gebruikt de bijdragende groep voor inbound en handmatige outbound skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent. Meer informatie over het toewijzen van de standaard DNC-groep.

Supported Script Types

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Telefoon

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Caption

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

Group De groep waaraan het telefoonnummer wordt toegevoegd. De standaardwaarde voor deze eigenschap is de standaardgroep voor de bedrijfseenheid. Zie De standaard DNC-groep instellen voor meer informatie.
PhoneNumber Het specifieke telefoonnummer dat u wilt gebruiken.
AgentNo Hiermee wordt de agent-ID opgegeven die de actie heeft gestart. Als deze optie leeg wordt gelaten, gebruikt het systeem 0 als het agentnummer. Om deze eigenschap in te stellen op de agent van het huidige contact, gebruikt u {global:__AgentID}.
ExporationDate De vervaldatum voor de groep. De vervaldatum is alleen van toepassing op deze groep. Als het veld leeg is, komt de groep nooit te vervallen. U kunt alleen de huidige datum of een toekomstige datum invoeren.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

Script Example

Dit voorbeeld is geen volledig script. Er is extra scriptwerk vereist om deze actie te gebruiken.

In this script example, DNC Lookup checks a number to see if it is in a do not call list. If the number is not in a list, then a Menu action offers two options. The contact can click 1 to request an agent, or 2 to be added to a do not call group. When a phone number is added to a group, it is also added to all of the do not call lists assigned to the skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent that are assigned to the group.

Would you like to download this script?