Asrcompile

Hiermee kunt u aangepaste grammaticabestanden compileren voor gebruik in ASRGesloten Automatische spraakherkenning: klanten kunnen op audioprompts reageren door een antwoord in te spreken.-compatibele IVRGesloten Interactive Voice Response: een telefoonmenu waarmee bellers via telefoontoetsen en/of gesproken opdrachten keuzes kunnen maken en/of informatie kunnen invoeren.-scripts.

Grammaticabestanden worden meestal geschreven in XML en opgeslagen als GRXML-bestanden. De Nuance ASR-engine die door CXone wordt gebruikt, presteert optimaal met grammaticabestanden in de GRAM-indeling. Asrcompile biedt een handige manier om uw GRXML-bestanden te compileren naar GRAM-bestanden.

Asrcompile is niet bedoeld voor gebruik in productiescripts. Maak in plaats daarvan een script voor speciale toepassingen, dat u incidenteel kunt uitvoeren. Wanneer het script wordt uitgevoerd, wordt via een HTTP-verzoek een taak naar de ASR-grammaticaservice gestuurd. De grammaticaservice voert het verzoek uit en uploadt het resultaat naar de locatie waar uw andere Studio files are stored in CXone.

Deze actie kan samen met Asrsql worden gebruikt om een gecompileerd grammaticabestand te maken op basis van een database.

ASR-acties worden alleen weergegeven als ASR is ingeschakeld voor uw organisatie. ASR is een optionele functie. Vraag uw CXone-accountmanager om meer informatie.

Supported Script Types

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Telefoon

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Caption

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

GrammarFileName De naam van het grammaticabestand (GRXML) dat u wilt compileren. U moet dit bestand in Studio uploaden voordat u het met Asrcompile kunt verwerken. Het gecompileerde bestand krijgt dezelfde naam, maar met de GRAM-extensie. Na verwerking wordt het nieuwe bestand opgeslagen bij uw andere Studio-bestanden.
ResultVariable De naam van de variabele die wordt gemaakt en de geretourneerde informatie bevat. Als de beller bijvoorbeeld zijn rekeningnummer opgeeft als 123456, dan heeft de variabele de waarde 123456.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

Script Example

Dit voorbeeld is geen volledig script. Er is extra scriptwerk vereist om deze actie te gebruiken.

In this sample script, Asrcompile is used to compile the grammar file. Success results in a generated grammar file, which can be used by your ASRGesloten Automatische spraakherkenning: klanten kunnen op audioprompts reageren door een antwoord in te spreken.-enabled IVRGesloten Interactive Voice Response: een telefoonmenu waarmee bellers via telefoontoetsen en/of gesproken opdrachten keuzes kunnen maken en/of informatie kunnen invoeren.. If there is a problem with the source file, or if a processing error occurs, the script follows the OnError branch. In either case, success or failure, the script terminates with the End action.

Download this script.