Rapport Spraakagents ingesteld voor digitaal

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Spraakagents ingesteld voor digitaal laat zien welke agents Digital Experience digitale agentsGesloten Een agent die digitale interacties afhandelt, bijvoorbeeld via e-mail-, chat-, social media-, messaging- en SMS-kanalen. zijn geworden tijdens een opgegeven factureringsperiode. Dit rapport toont de datum binnen de factureringsperiode waarop een digitaleGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. skill is toegewezen aan de agent. Digitale skills zijn bijvoorbeeld Chat, E-mail en SMS. Als DateUpdatedToDigital de eerste dag van de factureringsmaand is, heeft de agent de digitale skill mogelijk al tijdens een eerdere factureringsperiode gekregen,

Gegevensdownloadrapport Spraakagents ingesteld voor digitaal

Dit rapport is bedoeld voor gebruik met Digital Experience. Neem voor meer informatie over dit product contact op met uw CXone-accountmanager.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

AgentID

De unieke ID van de agent.

AgentName

De voor- en achternaam van de agent.

BusinessUnitID

De id van de bedrijfseenheid waartoe de agent behoort.

BUConfigForDigital

Geeft aan dat de bedrijfseenheid is geconfigureerd voor Digital Engagement (hiervoor moet u beschikken over Digital Experience). Voor meer informatie over Digital Experience,kunt u uw CXone-accountmanager raadplegen.

AgentConfigForDigital

Geeft aan dat de agent was geconfigureerd voor Digital Engagement tijdens de opgegeven factureringsmaand (hiervoor moet u beschikken over Digital Experience.Neem voor meer informatie over Digital Experience contact op met uw CXone-accountmanager.

BillingMonth

De eerste dag van de factureringsmaand.

DateUpdatedToDigital De dag tijdens de opgegeven factureringsmaand waarop de agent een digitale skill heeft gekregen.