Rapport Doorschakelingen

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Doorschakelingen toont een lijst van alle doorgeschakelde contacten binnen de opgegeven periode. Dit rapport laat zien wie het contact is, welke agents het contact hebben afgehandeld en hoe en wanneer het contact is doorgeschakeld.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Master_Contact_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de master of bovenliggende ID van de contactinteractie. Een mastercontact-ID kan een groot aantal onderliggende contact-ID'sGesloten Een unieke numerieke identificatiecode die aan een contact is toegewezen hebben. Een nieuwe mastercontact-ID wordt toegewezen als een klant 10 of meer keer is doorgeschakeld.

Contact_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het contact.

Original Skill

De skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent waarmee het contact oorspronkelijk verbonden was.

Agent-ID

De unieke ID van de agent.

Original Agent

De naam van de agent die in eerste instantie interactie had met het contact.

Transferred Skill

De skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent waarnaar het contact is doorgeschakeld.

Transferred Agent

De naam van de agent naar wie het contact is doorgeschakeld.

ANI

De naam van het contact of het telefoonnummer dat aan het contact is gekoppeld.

DNIS

Het contactpunt dat wordt gebruikt om het systeem binnen te komen. Dit kan een telefoonnummer, e-mailadres of chatcode zijn.

Time Of Original Contact

Het tijdstip waarop het contact voor het eerst een interactie heeft gehad met een agent.

Time Of Transfer

Het tijdstip waarop het contact is doorgeschakeld naar een andere agent.

Transfer Type

Het type doorschakeling dat heeft plaatsgevonden. Het systeem genereert een van de volgende categorieën:

• Oorspronkelijk contact – niet doorgeschakeld
  • Skilldoorschakeling
  • Transfer door agent of agentdoorschakeling
  • Overleg-doorschakeling

Niet alle doorschakelingen vallen onder een van deze categorieën. Als een doorschakeling niet in een van deze categorieën valt, is dit veld leeg.