Rapport Teamlijst

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Teamlijst toont een lijst van alle teams die zijn gewijzigd of aangepast binnen het tijdsinterval dat is opgegeven op de pagina Gegevensdownload. Dit rapport bevat de naam en de ID van de teams die zijn gewijzigd en de datum en tijd waarop de wijziging heeft plaatsgevonden. Dit is vergelijkbaar met het Rapport Teamlijst, maar bevat ook de datum en tijd van de meest recente wijziging.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Team_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het team waartoe de agent behoort.

Team_Name

De naam van het team waartoe de agent behoort.

Mod_DateTime

De datum en tijd waarop het profiel voor het laatst is gewijzigd. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY HH:MM (24-uurs systeem).