Rapport Meldingsgeschiedenis skillbeheer

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Meldingsgeschiedenis Skillbeheer toont maximaal 90 dagen aan historische gegevens over meldingen van Skillbeheer. Met dit rapport kunnen gebruikers de meldingen filteren op basis van skill, datum of tijd.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Skill_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.

Skill_Name

De naam van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.

NotificationEvent

Databasegebeurtenissen voor Skillbeheer.

MeldingsgebeurtenisBeschrijving
CannotAddSkillKan skill niet toevoegen: \{0\}
CannotFindSkillSkill niet gevonden: \{0\}
NoPortAvailableGeen poorten: \{0\}
SkillAlreadyRunningSkill wordt al uitgevoerd: \{0\}
SkillStandbySkill in stand-by: \{0\}
SkillStartedSkill gestart: \{0\}
SkillStoppedSkill gestopt: \{0\}
SkillStoppingSkill stoppen: \{0\}
SkillListRefilledCache voor skill aangevuld: \{0\}
SkillListRunningLowCache-aanvullingsverzoeken voor skill leveren geen records op: \{0\}
SkillResetSkill is gereset: \{0\}
StartSkillRequestedVerzoek door agent \{1\} om skill \{0\} te starten
StopSkillRequestedVerzoek door agent \{1\} om skill \{0\}te stoppen
AgentlessPortPercentThrottledAgentless poortpercentage van bedrijfseenheid is gewijzigd in \{0\} procent. \{0\} is een geheel getal tussen 0 en100
VirtualAgentCountChanged Aantal virtuele agents van skill is gewijzigd. \{1\}/ \{2\}: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is een geheel getal dat het huidige aantal virtuele agents aangeeft. \{1\} is het maximum aantal virtuele agents voor de skill.
SkillFlushedMelding wanneer de contactcache van een Personal Connection-skill wordt leeggemaakt - Wachtrij-reset voor skill: \{0\}
FilterCompleted Filter uitgevoerd voor skill \{0\} met \{1\} resterende records.
FilterStartedFilter is gestart voor skill \{0\}.
ForceStopSkillRequestedVerzoek van agent om skill \{0\} geforceerd te stoppen
FilterAborted Filter afgebroken: \{0\}
FilterCancelled Filter geannuleerd: \{0\}
FilterError Fout in filter: \{0\}
SkillStarting Skill wordt gestart: \{0\}
StartSkillRequestedScheduler Verzoek van Scheduler om skill \{0\} te starten - wordt gebruikt als de Scheduler wordt getriggerd om de skill te laten starten
StopSkillRequestedScheduler Verzoek van Scheduler om skill \{0\} te stoppen - wordt gebruikt als de Scheduler wordt getriggerd om de skill te laten stoppen
NoPorts Bericht in Meldingen-paneel van Skillbeheer wanneer er onvoldoende outbound agentpoorten zijn tijdens outbound bellen. Toelichting: u hebt niet voldoende agentless poorten voor de huidige agentless skills/campagnes. U kunt het volgende doen: het aantal actieve agentless skills/campagnes verminderen; de belratio aanpassen; uw accountmanager vragen om het aantal geconfigureerde agentless poorten te vergroten.
DefaultComplianceStandaardinstelling voor naleving van \{0\} gewijzigd in \{1\} - Melding in Outbound skillbeheer wanneer de standaardwaarde voor een onderliggend nalevingsveld is gewijzigd. Zie Naleving.
ChannelForcingKanaal \{1\} wordt gedwongen om te stoppen met skill: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is ofwel "Email" of "SMS".
ChannelRunningKanaal \{1\} heeft actieve status gekregen voor skill: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is ofwel "Email" of "SMS".
ChannelStandbyKanaal \{1\} heeft standby-status gekregen voor skill: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is ofwel "Email" of "SMS".
ChannelStartingKanaal \{1\} wordt gestart voor skill: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is ofwel "Email" of "SMS".
ChannelStoppedKanaal \{1\} is gestopt voor skill: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is ofwel "Email" of "SMS".
ChannelStoppingKanaal \{1\} wordt gestopt voor skill: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is ofwel "Email" of "SMS".
ChannelUnspecifiedKanaal \{1\} heeft een niet-gespecificeerde status gekregen voor skill: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is ofwel "Email" of "SMS".
ForceStopRunningSkillSkill \{0\} kan niet geforceerd worden gestopt omdat de skill momenteel wordt uitgevoerd. De gebruiker moet eerst proberen de skill te stoppen alvorens een verzoek in te dienen om de skill geforceerd te stoppen.
SkillBusySkill \{0\} verandert momenteel van status. Deze melding geeft aan dat de gevraagde actie niet kon worden uitgevoerd omdat de skill momenteel nog een andere actie verwerkt.

Params

De parameters die zijn gekoppeld aan de meldingsgebeurtenis (indien van toepassing), zoals agent-ID of kanaaltype.

CreatedDate

De datum waarop de skill is gemaakt.