Rapport SMS-transcripties

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport SMS-transcripties toont transcripties van SMS-berichten met de bron van het bericht en de datum en tijd waarop het bericht is verzonden.

Dit rapport is alleen bedoeld om te werken met de SMS-provider MMS.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

contactId

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het contact.

from

Identificeert de agent of de klant die het SMS-bericht verzendt.

messageStart

De datum en tijd waarop het SMS-bericht is verzonden.

messageBody

De inhoud van een bepaald bericht dat is verzonden via SMS.