Rapport Routeringscriteria

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Routeringscriteria toont informatie over hoe de routeringscriteria zijn gewijzigd gedurende de tijd dat een contact in de wachtrij heeft gestaan. Deze informatie kan u helpen om vast te stellen hoe de routeringsvereisten in uwStudio-scripts wijzigen naar mate contacten langer in de wachtrij staan. U kunt die informatie gebruiken om te besluiten of uw strategie moet worden aangepast.

Routeringscriteria bevatten de doel-ACD-skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent, beide uitersten van het bullseye-bereik en een routeringsattribuut.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Gegevens in dit rapport

Contact_Id

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het contact.

MasterContactID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de master of bovenliggende ID van de contactinteractie. Een mastercontact-ID kan een groot aantal onderliggende contact-ID'sGesloten Een unieke numerieke identificatiecode die aan een contact is toegewezen hebben. Een nieuwe mastercontact-ID wordt toegewezen als een klant 10 of meer keer is doorgeschakeld.

Skill_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent waartoe de agent behoort.

Skill_Name

De naam van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent waartoe de agent behoort.

Bullseye_Range_High

Het hoogst mogelijke bekwaamheidsniveauGesloten Een niveau van deskundigheid in een ACD-skill, dat u aan een individuele agent kunt toewijzen. Bekwaamheidsniveaus kunnen van 1 tot 20 lopen, waarbij 1 het hoogste niveau is. CXone ACD routeert interacties standaard naar de beschikbare agent met het hoogste bekwaamheidsniveau in de ACD-skill. een agent in de ACD-skill kan hebben om het contact te ontvangen.

Bullseye_Range_Low

Het laagst mogelijke bekwaamheidsniveau een agent in de ACD-skill kan hebben om het contact te ontvangen.

Routing_Attribute_Name

De naam van het routeringsattribuut dat een agent moet hebben om het contact te ontvangen.

UpdateTime

De tijd dat de wijziging in de routeringscriteria plaatsvond.