Rapport Realtime agentstatussen

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Realtime agentstatussen toont actuele informatie over de agents die zijn ingelogd, inclusief hun huidige statusGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie., of ze beschikbaar zijn, en de ID van het contact dat ze afhandelen (indien van toepassing).

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Agent_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent.

Aan het werk

Geeft aan of de agent momenteel een contact afhandelt. De mogelijke waarden zijn: 0 (niet werkend), 1 (in een inbound contact), 2 (in een outbound contact), 3 (in een outbound overleg) of 4 (in een inbound overleg).

Start_Date

De datum binnen de gespecificeerde tijdsperiode waarop de gebeurtenissen in de rij begonnen plaats te vinden. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY.

Beschikbaar

Geeft aan of de agent momenteel beschikbaar is. De waarde is 0 (niet beschikbaar) of 1 (beschikbaar).

Outstate_Code

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de niet-beschikbaarheidscode die is gekoppeld aan de reden waarom een agent niet beschikbaar is.

Station_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het agentstation.

Contact_ID