Rapport Gemonitorde oproepen

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Gemonitorde oproepen toont een lijst van alle monitoringacties binnen het geselecteerde tijdvak. De beschikbare gegevens worden om de 15 minuten geactualiseerd. De meest voorkomende acties zijn Monitor, Coach, Overname en Meepraten. De interacties worden opgehaald uit alle rapporten die deze acties bevatten en uitSupervisor.

Met dit rapport kunt u maximaal 90 dagen aan historische gegevens bekijken.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Alle callbacks.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Master_Contact_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de master of bovenliggende ID van de contactinteractie. Een mastercontact-ID kan een groot aantal onderliggende contact-ID'sGesloten Een unieke numerieke identificatiecode die aan een contact is toegewezen hebben. Een nieuwe mastercontact-ID wordt toegewezen als een klant 10 of meer keer is doorgeschakeld.

Contact_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het contact.

Event_Type

Toont het type monitoringgebeurtenis. De meest voorkomende typen zijn Monitor, Coach, Overname en Meepraten.

Initiating_Agent

De supervisor die de gebeurtenis heeft geïnitieerd.

Initiating_Agent_No

Het ID-nummer van de supervisor die de gebeurtenis heeft geïnitieerd.

Target_Agent

De agent waarop de gebeurtenis is gericht.

Target_Agent_No

De ID van de agent waarop de gebeurtenis is gericht.

Event_Date

De datum waarop de gebeurtenis plaatsvond.