Rapport Skill-lijst

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Skill-lijst toont een lijst met alle skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die u kunt weergeven en bevat de skill-ID, de naam, de bovenliggende campagne-ID en het skilltype.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Skill_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.

Skill_Name

De naam van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.

Campaign_No

Het unieke, automatisch gegenereerde ID van de campagne waartoe de skill behoort.

Media_Type

Het gebruikte mediatype. Mogelijke waarden zijn: