Rapport Lijst met contactpunten uitgebreid

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Lijst van contactpunten uitgebreid toont de contactpunten die voor u zichtbaar zijn, inclusief de ID, het contactpunt, de beschrijving, de huidige status, het bijbehorende script en het mediatypeGesloten Een kanaal zoals spraak, e-mail of chat, waarmee een klant communiceert met een beoogde ontvanger..

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Contact_Code

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het contactpunt.

Contact_Name

De waarde of een beschrijving van het contactpunt, zoals het telefoonnummer of e-mailadres.

Beschrijving

Het label dat hoort bij de contactpunt.

Status

Of de contactpunt momenteel actief (CURR) of inactief (DISC) is.

Default_Skill_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die is gekoppeld aan het contactpunt.

Skill_Name

De naam van de voor het contactpunt geldende standaardskillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.

Script_Name

Het pad en de naam van het script dat is toegewezen aan de contactpunt.

Media_Name

Het mediatype (kanaalGesloten Een manier waarop contacten kunnen communiceren met agents of bots, zoals spraak (telefoon), e-mail, chat, social media enzovoort.) van het contactpunt.