Rapport Lijst met contactcodes

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Lijst van contactcodes toont een lijst van alle actieve contactpunten en bevat de naam en de ID van het contactpuntGesloten Een unieke numerieke identificatiecode die aan een contact is toegewezen.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Contact_Code

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het contactpunt.

ContactName

De waarde of een beschrijving van het contactpunt, zoals het telefoonnummer of e-mailadres.