Rapport Agentlijst (Alle)

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Agentlijst (alle) toont een lijst van alle agents, inclusief basisinformatie zoals agent-ID, naam en e-mailadres, laatste login enzovoort.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Agentlijst (alle).

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Agent_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent.

Team_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het team waartoe de agent behoort.

First_Name

De voornaam van de agent. Voor toezeggingen: de tekst die door de agent in het veld Voornaam is ingevoerd.

Last_Name

De achternaam van de agent. Voor toezeggingen: de tekst die door de agent in het veld Achternaam is ingevoerd.

E-mail

Het e-mailadres van de agent.

Mod_DateTime

De datum en tijd waarop het profiel voor het laatst is gewijzigd. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY HH:MM (24-uurs systeem).

Last_Login

De datum en tijd waarop de agent voor het laatst is ingelogd op het systeem. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY HH:MM (24-uurs systeem).

Status

Of de agent momenteel actief (CURR) of inactief (DISC) is.