Rapport Licentie per half uur

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Licentie per half uur toont het maximum aantal poortenGesloten De in- en uitgangen waar informatie wordt uitgewisseld tussen een netwerk en een computer of een server. dat elk mediatype (kanaalGesloten Een manier waarop contacten kunnen communiceren met agents of bots, zoals spraak (telefoon), e-mail, chat, social media enzovoort.) per half uur heeft gebruikt in de opgegeven periode.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Licentie per half uur.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Start_Date

De datum binnen de gespecificeerde tijdsperiode waarop de gebeurtenissen in de rij begonnen plaats te vinden. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY.

Halfhour_Code

De code die overeenkomt met het halfuur van de dag waarin de activiteit plaatsvond. Elk halfuur is genummerd van 1 tot 48, te beginnen met 1 voor 0:00–0:30 en eindigend met 48 voor 23:30–0:00.

Media_Type

Het gebruikte mediatype. Mogelijke waarden zijn:

max_media_ports Het hoogste aantal poortenGesloten De in- en uitgangen waar informatie wordt uitgewisseld tussen een netwerk en een computer of een server. dat tijdens het aangegeven half uur gelijktijdig is gebruikt.