Aangepast gegevensrapport

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Aangepaste gegevens toont alle variabelen die zijn gepubliceerd door aangepaste scripts. Als een script een beller bijvoorbeeld om een rekeningnummer vraagt, kunt u het rekeningnummer aan een variabele toewijzen om deze in dit rapport te laten weergeven.

Als u wilt zorgen dat variabelen in dit rapport verschijnen, moet u ze declareren met een Assign-actie in uw script. Stel de eigenschap Opslaan naar DB in de actie op True in. De variabele wordt opgeslagen in de contactstructuur. Wanneer u dit rapport uitvoert, moet u een tijdbereik selecteren. Het rapport haalt tijdens het opgegeven tijdbereik gegevensdownloadvelden uit alle contacten op.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Aangepaste gegevens.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Contact_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het contact.

Data_Name

De naam van de variabele die het script heeft gepubliceerd.

Data_Value

De waarde die is gekoppeld aan de variabele die het script voor het contact heeft gepubliceerd. Dit veld bevat maximaal 400 tekens.