Rapport Campagnelijst

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Campagnelijst toont een lijst van alle campagnesGesloten Een groep van skills die wordt gebruikt voor trendrapporten. die voor u zichtbaar zijn, inclusief de campagnenaam, de ID, of de campagne actief is en de datum en tijd waarop deze voor het laatst is gewijzigd.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Campagnelijst.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Campaign_No

Het unieke, automatisch gegenereerde ID van de campagne waartoe de skill behoort.

Campaign_Name

De naam van de campagneGesloten Een groep van skills die wordt gebruikt voor trendrapporten. waartoe de skill behoort.

Status

Of de campagne momenteel actief (CURR) of inactief (DISC) is.

Mod_DateTime

De datum en tijd waarop het profiel voor het laatst is gewijzigd. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY HH:MM (24-uurs systeem).