Rapport Geblokkeerde oproepen

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het rapport Geblokkeerde oproepen toont informatie over telefoongesprekken die contacten hebben geprobeerd te voeren met uw bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren, maar die zijn geblokkeerd vanwege een gebrek aan beschikbare poorten. Met de ID van de beller, de datum waarop het geblokkeerde gesprek plaatsvond, het telefoonnummer van de beller en het nummer dat de beller probeerde te bellen.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Geblokkeerde oproepen.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Contact_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het contact.

Blocked Date

De datum en tijd waarop de oproep is geblokkeerd. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

ToAddress

Het telefoonnummer dat het contact had gebeld toen de oproep werd geblokkeerd.

FromAddress

Het telefoonnummer dat het contact heeft gebeld toen de oproep werd geblokkeerd.