Rapport Auditgeschiedenis

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Auditgeschiedenis toont een lijst met alle administratieve wijzigingen in de opgegeven periode. Onder andere wijzigingen in campagnes, skills, teams, agents en andere beheerde objecten worden bijgehouden. De oorspronkelijke waarde en de nieuwe waarde worden weergegeven, zodat u de wijzigingen gemakkelijk kunt vergelijken. Datum en tijd in UTC weergegeven voor dit rapport.

Indien het systeem uw verzoek niet kan verwerken, verloopt het rapport na vijf minuten. Wanneer dit gebeurt, dient u een van deze twee handelingen uit te voeren:

• U voegt meer filters toe aan het rapport.

• U vermindert de hoeveelheid data die u verzoekt.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Bus_No

De ID van de bedrijfseenheid.

Datum

De datum binnen de opgegeven periode waarop de gebeurtenissen in de rij hebben plaatsgevonden. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY.

TableName

Het object waarvoor het veld is gewijzigd. Bijvoorbeeld een beveiligingsprofiel, een agent of een team.

ColumnName

De campagne, de skill, het team, de agent of een ander veld dat is gewijzigd.

ID

De agent-ID van de agent die het veld oorspronkelijk heeft gemaakt.

OldValue

De waarde van het veld vóór de wijziging.

NewValue

De waarde van het veld na de wijziging.

Mod_Agent_No

De agent-ID van de agent die de wijziging heeft aangebracht.

ModName

De naam van de agent die de wijziging heeft aangebracht.