Uitgebreid rapport Alle callbacks (toezeggingen)

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het uitgebreide gegevensdownloadrapport Alle callbacks (toezeggingen) toont alle geplande callbacksGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. en toezeggingenGesloten Herinneringen die door agents worden ingesteld om een vervolggesprek te voeren met een klant. die hebben plaatsgevonden in het opgegeven datumbereik, inclusief de datum waarop een agent de callback heeft gepland, de agent die de callback heeft gepland, het telefoonnummer van het contact, de dagen van de week en het datumbereik waarbinnen de callback moet plaatsvinden, en de datum waarop de callback daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Het rapport bevat dezelfde kolommen als het rapport Alle callbacks en aanvullende informatie over de agent, de skillnaam, de contact-IDGesloten Een unieke numerieke identificatiecode die aan een contact is toegewezen en de ANIGesloten Nummerweergave, ook Beller-ID genoemd. Weergave van het telefoonnummer van een inkomend telefoongesprek..

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Add_Date

De datum en tijd waarop een agent de callback heeft geplandGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij.. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

First_Name

De voornaam van de agent. Voor toezeggingen: de tekst die door de agent in het veld Voornaam is ingevoerd.

Last_Name

De achternaam van de agent. Voor toezeggingen: de tekst die door de agent in het veld Achternaam is ingevoerd.

Number_To_Dial

Het nummer dat het contact door de agent wil laten gebruiken voor de callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij..

Scheduled_DOW

De dagen van de week die volgens het contact geschikt zijn voor de callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij.. Dit kan elke mogelijke combinatie zijn van:

• M: maandag
  • T: dinsdag
  • W: woensdag
  • H: donderdag
  • F: vrijdag
  • S: zaterdag
  • U: zondag
Scheduled_Start

De datum en tijd waarop het systeem zal beginnen met het proberen van de callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij.. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

Scheduled_End

De datum en tijd waarop het systeem stopt met het proberen van de callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij.. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

Skill

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent Dit is de skill die is gekoppeld aan het contactpunt.

Skill_Name

De naam van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die de interactie heeft afgehandeld.

Calledback

De datum en tijd waarop de callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. heeft plaatsgevonden. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

Agent_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent die de interactie heeft afgehandeld. Als meerdere agents het contact hebben afgehandeld, is dit de ID van de laatste agent die het contact heeft afgehandeld.

Dit heeft betrekking op de eerste interactie en de agent die de toezeggingGesloten Herinneringen die door agents worden ingesteld om een vervolggesprek te voeren met een klant. heeft gemaakt.

Agent_Name

De voor- en achternaam van de agent die de interactie heeft afgehandeld zoals weergegeven in het NICE CXone-gebruikersprofiel van de agent. Als meerdere agents de interactie hebben afgehandeld, is dit de naam van de laatste agent die de interactie heeft afgehandeld.

Dit heeft betrekking op de eerste interactie en de agent die de toezegging heeft gemaakt.

Contact-ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het contact.

Dit is de contact-ID voor de callbackinteractie. Deze ID is gekoppeld aan de agent die de callback heeft uitgevoerd. De agent die de callback heeft uitgevoerd, is mogelijk niet degene die de toezegging heeft gemaakt.

ANI

De naam van het contact of het telefoonnummer dat aan het contact is gekoppeld.