Rapport Agentinformatie oproepdetails

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Agentinformatie oproepdetails geeft een lijst weer van alle agents, inclusief de naam van de agent, de ID en het team.

Een voorbeeld van de uitvoer van het gegevensdownloadrapport Agentinformatie oproepdetails.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Agent_Name

De voor- en achternaam van de agent zoals weergegeven in het NICE CXone-gebruikersprofiel van de agent.

Agent_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent.

Team_Name

De naam van het team waartoe de agent behoort.