Aangepaste rapportkopteksten

Als uw rapportsjabloon een rapport genereert in een andere indeling dan CSV, kunt u ook een aangepaste koptekst boven het rapport toevoegen. U kunt bijvoorbeeld informatie in de koptekst vermelden, zoals een datumbereik of de filters die zijn toegepast. U hebt ook de mogelijkheid om de koptekst op te maken door te bepalen hoeveel rijen de koptekst overspant of door een logo toe te voegen.

Nadat u een aangepaste rapportkoptekst hebt gemaakt, kunt u een nieuwe aangepaste rapportsjabloon maken of een bestaande sjabloon aanpassen en de aangepaste koptekst daarop toepassen.

Rapporten die in de CSV-indeling worden gegenereerd, ondersteunen geen kopteksten. Rapporten die in PDF-formaat worden gegenereerd, ondersteunen geen logo's in de kopteksten.

Aangepaste rapportkopteksten maken

Vereiste machtigingen: Aangepaste rapportkopteksten bewerken of maken

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Reporting.
  2. Selecteer Kopteksten onder Aangepaste -rapporten.
  3. Klik op Nieuwe maken.
  4. Geef de koptekst een unieke Naam.
  5. Bepaal of de rapportkoptekst Meerdere rijen of Eén rij moet omvatten.

6. Klik op Volgende als u een logo wilt toevoegen. Als u geen aangepast logo wilt toevoegen, klikt u op Opslaan en slaat u de volgende stap over.